Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 2 / / 0
21 marca 2021sclero2014 pisze:
Sma przeglądałem sporo stronek i na żadnej nie dostaniesz opio ..
na szczęście nie masz racji, ogarnięcie recepty na tramal to kwestia 10 minut
ewentualnie dziesięciu nieudanych prób co będzie kosztować 5/6 stówek
  • 15 / / 0
są 3 stronki obecnie jak na moje, gdzie bez problemu dostaniesz nawet 6pak klona czy czegokolwiek sobie zażyczysz :p po prostu trzeba umieć szukać, jak się chce to się potrafi %-D
Uwaga! Użytkownik natvlqa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2804 / 361 / 0
22 marca 2021gandivrs pisze:
21 marca 2021sclero2014 pisze:
Sma przeglądałem sporo stronek i na żadnej nie dostaniesz opio ..
na szczęście nie masz racji, ogarnięcie recepty na tramal to kwestia 10 minut
ewentualnie dziesięciu nieudanych prób co będzie kosztować 5/6 stówek
Tramal to nie opio 🤣🙈
  • 113 / 6 / 0
@sclero2014 a co niby, lek nasenny? a moze katon czy inne gowno? tramadol to opio jak kazde inne.

Ale wracajac do tematu, na stronkach z lekami nic moniejszego niz tramal wlasnie nie widzialem, co dopiero znaleźć majke czy cos, huhu, moze na jednej stronie byl, tylko pytanie czy by wypisali xD
  • 2804 / 361 / 0
22 marca 2021Uzumaki pisze:
@sclero2014 a co niby, lek nasenny? a moze katon czy inne gowno? tramadol to opio jak kazde inne.

Ale wracajac do tematu, na stronkach z lekami nic moniejszego niz tramal wlasnie nie widzialem, co dopiero znaleźć majke czy cos, huhu, moze na jednej stronie byl, tylko pytanie czy by wypisali xD
Przepraszam Cie mój błąd opio ale bardzo słabe w sumie zależy dla kogo jak dla swieżaka w temacie będzie dobry ale dla kogoś kto próbował Majki oksy fenta to tak jak pyralgina :)
  • 927 / 288 / 5
Czy jak proszę o e receptę elektronicznie, to lekarz widzie że np wczoraj na innym portalu została mi wystawiona recepta na ten sam lek?
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 199 / 13 / 0
Jeszcze nie, pracują nad tym. Jeżeli będą pracować jak nad autostradami to jesteśmy w raju.
Pod warunkiem, że ten portal też nie należy do niego, bo dobry biznesmen robi konkurencję z samego siebie ;D
  • 927 / 288 / 5
A gdzie sprawdzić czy dane portale są powiązane? takie w ogóle występują?
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 992 / 49 / 0
no jak zwykle polscy programisci potrafili napisac portal wystawiajacy recepty .. ale oprogramowanie pacjent.gov student 1 roku za butelke wodki?
ale zastapienie lekarzy rodzinnych przez si to pomysl genialny %-D

@starysteve wlasnie wpadlem na to jak ten proces ulepszyc ... ten papierek mozna zrobic samemu - i jak z cv czy np oc z internetow ..
a ciekawe czy taki kwit daja tez onkolodzy? %-D
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 390 / 95 / 2
Mam już tyle recept, że części nie chce mi się wykupić, to znaczy o wiele większym problemem jest wyjście do apteki niż ogarnięcie recepty. Takie skutki tej korony. Ponadto nie cieszyłbym ryja na miejscu psychiatrów, że po koronie będą mieli tłum pacjentów z różnymi traumami, lękami, depresją. Osobiście nie zamierzam już korzystać z ich usług. Tylko receptomaty, ew. lekarz rodzinny.
!מרנא תא
Zablokowany
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.