Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 218 / 68 / 0
@izopropylofenidat skąd info?
lol [*]
  • 431 / 166 / 0
@izopropylofenidat no na stronie NIL nadal widnieje jako zawieszony.
  • 338 / 104 / 2
@ErenKruger
@ladyinnaightmares

No własnie w rejestrze NILu zmieniło się na "lekarz, active". Kojarze że wcześniej pisało tam coś innego. Ale po rozwinięciu rekordu widzę, że w polu "Data zawieszenia PWZ" dalej jest wpisana data, więc może coś źle zapamiętałem i zawsze tam pisało "lekarz, active".
  • 431 / 166 / 0
@izopropylofenidat "lekarz, aktywny" zawsze będzie pisało, a przynajmniej dopóki nie zrzeknie się, lub nie odbiorą mu prawa wykonywania zawodu. Cały czas wyświetla się tak samo. Nadal jest zawieszony.
  • 25 / 1 / 0
23 stycznia 2025pomasujplecki pisze:
Aktualne opcje dla poszkodowanych.

- Awaryjnie NL (pod warunkiem że bierzecie raz na 2-3 miesiące daje od ręki trzy paki wybranego benzo
- Znani wam wcześniej lekarze na luzie przepisują SMS-em, żaden nie odmówił wspomniał jedynie żeby nie przesadzać z częstotliwością.
- Losowy psychiatra, droga wizyta, proszę pani jestem uzależniony od benzo wybieram się na odwyk, potrzebuje tylko jedno opakowanie benzo żeby nie dostać padaczki.
- Wyjątkowo rodziny jak dobrze kręcicie bajere i was zna. Po za tym szanse bliskie zeru bez papieru
- JP wznawia działalność, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Aktualnie ceny lekarzy i leków odjeżdżają tym z darknetu. Sytuacja pozostaje niekorzystna.

tak, aby nie spamować notka ode mnie, można ew. zrezygnować z dawek rekreacyjnych, na rzecz leczniczych. /Mx
Zamawiając ostatnio na NL alpre jakiś przypadkowy chirurg mi ją pisał i kręcił że on nie może ot tak benzo bo jeszcze za to beknie bla bla bla. W końcu wystawił receptę ale powiedział, że wpisuje mi redukcję dawki leku i powolne odstawianie. W ikp jest informacja że ostatnio brałem około rok temu, więc co on nawymyślał?
  • 9390 / 1830 / 2
Dobra. Nie umiecie się bawic to na razie zabierzemy te piaskownice.
Mocno haczycie o regulamin i podawanie danych lekarzy.
W założeniu ten temat miał być czymś innym.
Miejscem w którym będziemy rozmawiać nt zmian w e-receptach i systemach.

Chwilowo zamykam. Zobaczymy co administracja na to więc temat może wróci, może nie wróci.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.