Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 65 / 11 / 0
@pomasujplecki jak masz dobrego magika to ja mam ---cut--- /Merx
cóż stało się tak, że nie było żadnego moderatora w tym dziale, a że bacznie obserwuję ten temat to radzę od dziś szczególnie przestrzegać zasad tutaj panujących :) /Merx
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 3230 / 549 / 0
To niezły magik, aż ktoś wejdzie w IKP albo po prosi lekarza i to zgłosi to będzie miał Bajlando na proukaruturze.
Eh gdzie takiego spotkać :D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 65 / 11 / 0
jak ktoś wejdzie w ikp to co? zobaczy ze mial tramal, recka wykupiona i tyle :) moze probowac sobie dochodzic od lekarza ktory wypisal, ale mnie to wali :)

byl taki lekarz co wypisywał wszystko jak leci, ale niestety padł ofiarą hackerów i ktoś wykradł dane pacjentów, to raz, a dwa jego uprawnienia i sami wypisywali recepty z jego uprawnien xD szkoda ze zawiesil dzialalnosc, bo to byl jedyny lekarz ktory nie pytał, jakiego znałem, i kosztował 50zl :) Że też nie przyszło mi wtedy do głowy żeby wziąć oxy ;/ tylko ten jebany tramal brałem ;/

[edytowane przez autora]
Ostatnio zmieniony 17 października 2024 przez Nefilim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1011 / 292 / 2
@Nefilim radziłbym wyhamować z tymi czarami i nawet jeśli to żart, to ktoś z moderatorów może wziąć go na poważnie i późniejsze tłumaczenie się "czarami" czy żartami nie będzie jakkolwiek obiektywne, a ban permanentny zostanie przyznany, ze względu na restrykcyjny regulamin tego tematu, a ten link to w ogóle można było sobie darować
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 65 / 11 / 0
@Merx masz racje. Przed opublikowaniem miałem moment zawahania.
Edytowałem. Niestety tej o czarach nie mogę edytować, nie wiem czemu.
A co do czarów - każdy z nas zna czary i to nie tylko takie o jakich wspomniałem ;)
  • 1011 / 292 / 2
@Nefilim Dzięki za edycję postu, ponieważ akurat nie ma nikogo z moderacji kto ma uprawnienia w tym dziale.
Edutować nie możesz, ponieważ minęły 24h - a tyle czasu jest ustawione maksymalnie na edycję swojego postu jako użytkownik forum, wejdzie ktoś z uprawnieniami do tego działu to zapewne usunie post.

Prosiłbym o nieusuwanie moich postów - czasem dobrze zostawić posty ostrzegające, żeby inni się zastanowili 3 czy nawet 5 razy przed dodaniem postu w danym temacie, myślę, że jest to bardziej 'dyplomatyczna' forma zwrócenia uwagi. Zdrówka życzę.
  • 130 / 19 / 0
Ja pamiętam jeszcze złote czasy 2020, jak J.P wystawiał recepty na 4x Xanax 2mg na jednej recepcie, a jeszcze w tym samym miesiącu potrafił wystawić recepty na Clonazepam 2mg kilka opakowań za jedyne 59zl ;) Do tego opio jak Oxy były wypisywane przez niego bezproblemowo (chociaż trwało to krótki okres). Teraz to śmiech na sali, że za jedno opakowanie jakiegokolwiek leku płacicie 100zł i jeszcze dostajecie bana na miesiąc. Sorry not sorry ale ten magik już się skończył i ssie. Jest inny, który bezproblemowo wypisuje opakowanie Xanax 2mg na miesiąc, każdego miesiąca ale chyba jeszcze nikt go tu nie wspomniał, jedyne legitne źródło za akceptowalne pieniądze (59-70zl) bez wyłudzania dokumentu tożsamości. Ale coż, kto chce to znajdzie, hit me up if u know what i mean ;) Good luck
  • 1011 / 292 / 2
@RoofTop śmieszne, że trzeba mieć coś naprawdę u niego na sumieniu i świadomość, że się przegięło pisząc takie posty, mi jakimś dziwnym trafem nie ma problemu wypisać od czasu do czasu 9x 20mg mph i do tego klony i całą resztę mojego mczestawu lekowego - tyle, że ja się do niego wyłącznie zgłaszam jak mojego rodzinnego nie ma lub termin do magika/rodzinnego jest jakiś chory, a mi kończą się leki, w żadnym innym wypadku się nie zgłaszam/zgłaszałem do niego.
W taki o to sposób nie mam żadnego bana na miesiąc, czy problemów z otrzymaniem recepty - ostatnią dostałem w 15s po wysłaniu blika xD
  • 130 / 19 / 0
@Merx Chyba trochę mnie źle zrozumiałeś.
Z tego co tu wyczytałem to ludzie właśnie dostają bany na kilka tygodni albo dłużej a później leci unblock.
Szczerze, nie wiem jak jest bo już nie korzystam z recept ani żadnych benzo czy innych, żeby latać po lekarzach i prosić o recepty więc nie siedzę w temacie, ale mówię jak kiedyś jeszcze jak byłem wjebany w benzo to właśnie od niego leciały recepty po kilka w miesiącu na horrendalne ilości leków, gdzie normalny lekarz nigdy w życiu by tyle nie wypisał i nigdy żadnego bana nie dostałem.
No ale jak już wspominałem, to było z 4 lata temu, teraz bazuje tylko na informacjach użytkowników z tego wątku :pacman:
  • 1011 / 292 / 2
@RoofTop mi również chodziło o posty użytkowników którzy to nadal myślą, że u każdego lekarza jest bajlando na rp/rpw, nie odnosiłem się sctricte to Twojego postu. :)
Zablokowany
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.