Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
"Stałem sie luzakiem, który pije alkohol, zażywa narkotyki. Jednym słowem ziomuś!" Śliczne, uwielbiam czytać takie teksty :D
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: FataLLity »
żal.pl
Click click boom, just as soon as we hit the room
You can hear 'em holla Goon Squad in this bitch
Let me hear you holla Goon Squad in this bitch
Let me hear you holla Runyon Ave. in this bitch
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
Wniosek jeden : lepiej być faszystą, niż marihuanistą.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 178 / 8 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=a5TJApnJ8X8

a hot dog na mnie krzyczal i krzyczal
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
Autorka artykułu pisze:
W artykule został przedstawiony konkretny przypadek-- więc uważam, za nielogiczne zarzucanie mi tego, ze artykul jest fikcją...
Nosz kurwa mać...
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 98 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Thelem »
Marihuana to zuo, od jutra nie pale... nie bede w stanie zdać matury jeśli nie przestane... :P

Nie wiem co mnie tak naszło, ale kurwa...
Turn on, tune in, drop out...
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
Tak jak bym czytała o swoim życiu. Dokładnie. Bardzo mądry i prawdziwy tekst.
810 stawek dziennych za to!
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: macieks »
Bez obrazy dla autora, ale ten tekst bardzo mija się z prawdą. Na forum serwisu www.hyperreal.info został wręcz wyśmiany (hyperreal to serwis, w którym można znaleźć obiektywne informacje o narkotykach, pozbawione zabarwienia propagandowego jakie posiada niniejszy artykuł).
:cheesy:
Uwaga! Użytkownik macieks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: xSimonzx »
to tekst najprawdopodobniej z serwisu victor.com.pl, tam zawsze takie 'zyciowe' opowiastki lubiano dojebac nie raz ;)
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Jedno... drugie... trzecie... siódme.. ósme piwko. Do tego palenie trawki. Towarzystwo rozkręcone
Kurde co za kozak, ja kiedy pierwszy raz piwo piłem to bo jednym byłem wyjebany 8-( a on wypił 8 :scared: i jeszcze trawą dopalił :) to ja dzisiaj miałbym dobrą impreze :cool:

a tak na marginesie to ściema jak huj :nuts:
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...