Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 180 / 0
Witam znalazłem kilka starych sprzed 4 lat czopków Diazepamum (Relsed) nie chce stosować tego per rectum czy jest jakaś metoda wyekstrahowania diazepamu z tego czopka ?? Hahah wiem że dziwaczny temat ale nie trolluje tylko serio pytam
  • 260 / 49 / 0
Pakuj w dupala
Uwaga! Użytkownik sedambromek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3442 / 715 / 9
A nie będzie normalnie tak jak kota? Pompa 20 ml na spód warstwa chusteczek. Tylko w spirytusie rozpuść bo w wodzie diazepam ma rozpuszczalność 50 mg/l, czyli bardzo słabą. Rozkrusz na jebany pył, rozpuść w 15 ml spirytu i filtruj jak metkat.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 19 / / 0
A jak mam relsed w postaci wlewki per rectum to mogę sobie to przelać do kubka i wypić xD? Też w sumie nie chciałbym nic sobie do tyłka wkładać.
  • 647 / 63 / 0
Relsed w wlewkach ma taki sam sklad jak ampuly ja normalnie to walilem iv tylko troche duzo tego jest bo ja cala 10ml walilem na kopa to cieplo sie rbilo o czopkach nie slyszalem
  • 2115 / 629 / 0
PR nie ma takiej tragicznej dostępności, a że "w dupala" - po prostu kolejna droga podania leku, nikt tam strzykawy 20ml nie zasadza. Kojarzę relsedy jeszcze jako takie "żele" i tego IV nigdy bym nie walnęła, ale to sprzed dobrych kilku lat. Na pewno nie stanie się nic złego jak się to wypije - poza potencjalnie mniejszą biodostępnością.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.