Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Mam pytanie, czy 3cmc bądź 4cmc jest wykrywalne w moczu, slinie, włosach lub krwi? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu. Oraz czy przy domowych "multi testach" na mocz/sline coś wyjdzie?
Ostatnio zmieniony 03 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Uwaga! Użytkownik Fuzeh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5071 / 867 / 0
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 0 / / 0
Ja jechalem cala noc 3g na 3 osoby, na drugi dzien robiony narkotest, nic totalnie nie wyszlo.
  • 17 / / 0
@Luter to ciekawe. Ja dzień po 3cmc miałem multitest, a w tym samym dniu byłem na 4cmc, wyszła amfetamina i THC co do którego nie było wątpliwości:*. Być może to jeszcze wina hexen ale wątpię bo wtarlem w działo nie więcej niż 10mg trzy dni przed testem. Raczej większość b-k wyjdzie na teście.
PS. Próbowałem wtedy kwasku cytrynowego do moczu jak widać nie dziala
  • 692 / 70 / 0
Okolo 15h po ostatniej dawce 4cmc (sesja z 0.5g) w multitescie 300ng/ml nie wykazano obecnosci amfetamin. Jedynie opiaty i benzo - Flubromazepam (3 dni po ostatniej dawce) i kodeine (2 dni). Wiec 4cmc musi miec niewykrywalne na testach metabolity, oraz wystarczajaco szybko usuwac sie z organizmu, aby do wykrycia na tescie 1 dzien po nie doszlo.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1141 / 116 / 0
nie wiem jak jest z CMC ale dawniej 3MMC zostało wykryte u mnie przez narkotest jako amfetamina. Wyszło też mj no ale jarałem to co miało nie wyjść :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 5 / 0
Dziwna sprawa. Ja mialem robiony test na mocz w szpitalu po jakichs 5-6h od ostatniej dawki 4cmc maxx😉. .(Poszly wtedy chyba 4 gramy w sumie) i kurwa nie uwiezycie co mi wyszlo... Kurwa METAAMFETAMINA i EXSTAZY. Wczesniej pare tyg bylem czysty wiec to nie to ze inna substancja musiala wyjść... nie wiem co to za testy oni maja w tych szpitalach.
Btw. C-zolam wychodzi normalnie jako benzo ale w sakramenckich dawkach wrecz niewiarygodnych
  • 220 / 11 / 0
żaden "standaryzowany" test nie nadąży za rc, więc wychodzą takie rzeczy jak u Ciebie. Pozostaje kwestia jak możesz się tłumaczyć, ale to już dobry adwokat jedynie
  • 196 / 5 / 0
A czy jest szansa, bo krew poszla na laboratoryjne badanie ze nie beda potrafili okreslic subs i wyjdzie wynik pozystywny czyt czysty? Wczora czyt wlasnie posty na tym forum o takim przypadku Wlasne mam dylemat z papuga bo wiadomo nie male pieniazki a sam bym sobie nie poradzil? Btw. Maczna jaga, na policyjnym wyszla jako THC😀 wiec porosilem analize mam nadziej ze sie nie natne
  • 221 / 19 / 0
z tego co pamietam ( od znajomego ) to we wlosach wykrywalne do 6 m-cy...ale moge sie mylic.
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.