Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 6 / 2 / 0
Stosuję wyciąg olejowy z dziurawca który jest lekkim IMAO -
Spoiler:

Stosuję już ją od kilku dni mimo odstawki od pregabaliny. Zniknęły natrętne myśli i człowiekowi sie lepiej żyje.
Faze po mj oceniam na bardzo kolorową i duzo lepszą. Czy wy także mieliśćie takie odczucia?
  • 155 / 45 / 0
W jakiej dawce go stosujesz? Jest dostępny w aptekach? Jeżeli faktycznie w takiej dawce jest wystarczająco mocnym i MAO, to na natrętne myśli powinien sprawdzać się lepiej niż pregabalina. Faza po mj może wydawać się lepsza z powodu podwyższonego nastroju, a według tabelki interakcji SIN iMAO wzmacniają działanie marihuany. Własnych doświadczeń w tym temacie nie mam. Jakie dawki wyciągu bierzesz?
Nie ma, że za mocno.
  • 6 / 2 / 0
Moze i przesadzilem z tym dziurawcem.

Wsypałem 19 saszetek z herbapolu do słoika (chyba litr) i zalałem do połowy olejem. Za każdym razem mieszam to i połykam 2-3 łyżki. Oprócz tego od kilku dni zażywam citalopram który dopiero się rozkręca. Prawdopodobnie te efekty które przpisałem dziurawcowi były zasługą baclofenu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.