Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 96 / 5 / 0
No elo, szybkie pytanie. Wam też tak strasznie włosy stają dęba po amfie? Jeszcze ta gęsia skórka ;-) Lubię strasznie to uczucie, ale mam wrażenie, że po każdym takim dobrym szczurku i kilku godzinach gdy te włosy tak stoją, za każdym razem następnego dnia są wyraźnie słabsze i wypadają. To normalne??? Miał ktoś tak z was? Ja rozumiem po ciągach, niedobór mikroskładników itd, ale kurwa po jednym szczurze? Odżywiam się w miarę dobrze, wodę podczas też piję, a za każdym razem dzieje się to samo. O chuj tu chodzi?
Jest na to jakieś biologiczne wytłumaczenie? Włosy i tak już mam przerzedzone, nie chcę kurwa być łysym, rozumiecie. Tym bardziej, że jestem niedzielnym ćpunem raczej. Raz w miesiącu biorę max.
Dzięki za odp. Heheszki i protipy "ogól się na łyso i problem z głowy" wypierdalać. Ścierwo biorę do klubu, żeby mieć gatkę i wyrywać laski, będąc łysym byłoby mi o wiele ciężej ;)
Edit: po 3cmc mam to samo jak coś. Z kolei po metylofenidacie wcale.
  • 4894 / 853 / 0
Ja jak mam dobre ciary na całym ciele, głowie też to wiem że amph jest dobrej jakości. Ale włosy dęba nie stają, takie wrażenie "ciarki na głowie" to tak, ale z włosami u mnie to nie ma nic wspólnego, nie stają dęba, rozumiem że to takie wrażenie ale ja to bym po prostu określił jako ciary. To typowe, wiele osób tak ma.
  • 566 / 29 / 0
Zawsze po amph mam gęsią skórkę i włosy stają dęba. To chyba normalne jak jakość jest git:) uwielbiam te mydlinowe spływy:D
rchiro the best
  • 5 / 1 / 0
Ciarki i włosy dęba to norma. Ale na bombie pij lepiej izotoniki i soki. Woda mocno Cię wypłuka na fazie.
Wypadające włosy możesz sobie wkręcać lub masz niedobory witamin. Kup sobie jakiś suplement ze skrzypem polnym ;-)
  • 33 / 7 / 0
Mi po amph nie stają dęba, ale po 3cmc już tak, wiec rozumiem. Ogólnie mi przez stimy zaczęły włosy wypadać, więc pewnie normalka. Chociaż nie rozumiem, czemu wypadają Ci też te z rąk :/
Rzucić narkotyki? Okay. Ale co potem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.