Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 5783 / 1185 / 43
Dobry stomatolog pozna to po zębach.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
Mi raz dentysta opowiadał jak facet z mafii z zębami zepsutymi od narkotyków był u niego i po wykonaniu zabiegu poszedł po portfel do samochodu.............i tyle go widzieli.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5783 / 1185 / 43
Moja dentystka na pierwszej wizycie stwierdziła że "paliłem dopalacze".
Dodała po chwili - "i e papierosa też".

W tamtym tygodniu byłem u dentystki, tylko innej, bo ta ciągle się pluła że palę itp.
Byłem może 20 minut na usunięciu osadu na zębach.
Wszystkie mam zdrowe, ale dużo leczonych.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
Lekarze ogólnie to twarde osobowości, gdzie nawet w poważną sprawę potrafią zaaplikować dawkę dobrego humoru, wynika z tego że strony lekarz - pacjent łapią emocjonalną równowagę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Bo mam wizytę za niedługo. Jamy ustnej nie mam jeszcze rozpierdolonej tylko bardziej niż zwykle żółte zęby. Nie chcę mieć problemów z starymi. Bo nie mogę znowu wpaść. jak bym miał za tydzień czy da się coś jeszcze zrobić. Zawsze mało piłem więc jak powie że odwodniony jestem to też bez podejrzeń u starej.
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Ludzie mają naturalnie różne odcienie zębów, wiele osób ma żółte zęby z natury, to kwestia genów. Więc jeśli nie są bardzo mocno żółte, to dentysta raczej nie będzie niczego podejrzewać. Ty może widzisz różnice, że są bardziej żółte niż były dawniej, ale dentysta przecież nie pamięta jakie miałeś wcześniej, za dużo ludzi mu się przewija ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.