ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam, zacznę może od tego co zażywam i czy ma to coś wspólnego może z tym.
Od pół roku praktycznie bez przerwy wącham Sobie amfetaminę, mefedron i Kokaine lub mixy różne tych narkotyków z pigułami i od czasu do czasu lolki w zależności od tego ile jest pieniędzy ale najczęściej mefedron. Więc tak, jest mi wiecznie zimno nie ważne ile jest stopni, jest ciepło gdzie inni narzekają że im gorąco czy na dworzu gdzie teraz jest niska temperatura ze względu na zimę. Poprostu wiecznie się trzęsę i narzekam że mi zimno. I mam pytanie czy to ma coś wspólnego z tym że Sobie lubię wąchać !?

>=)
Uwaga! Użytkownik dealer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
Pójdź na badania krwi, może coś Ci się wypłukało. Lepiej wiedzieć wcześniej, niż potem mieć przejebane. Pewnie sporo Ci się schudło, to też ma wpływ na odczuwanie chłodu. Mogą to też być zaburzenia elektrolitowe, zrób badania na poziom sodu, potasu i magnezu. To tyle, z tego, co wiem :-D
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3181 / 369 / 0
Często przyczyną poczucia zimna które opisujesz są kłopoty z układem krążenia, tym bardziej jest to prawdopodobne że nic tak nie rozpierdala serducha jak mefedron i inne spidy. Na twoim miejscu przestałbym brać (jeśli to wykonalne oczywiście) na jakiś czas i zobaczył czy sytuacja się poprawi a jak nie to lekarz i badania.
  • 7 / 1 / 0
mam to samo co kolega i rowniez czesto gesto zdarza mi sie wachac mefedron i fete, hmm zawsze bylem chudy i wrazliwy na zimno, ale mam wrazenie, ze zdecydowanie sie to nasililo od czasu moich czestszych jazd na nosie, wiec jakis zwiazek to ma na pewno : >
  • 82 / 4 / 0
Blu pisze:
Często przyczyną poczucia zimna które opisujesz są kłopoty z układem krążenia, tym bardziej jest to prawdopodobne że nic tak nie rozpierdala serducha jak mefedron i inne spidy. Na twoim miejscu przestałbym brać (jeśli to wykonalne oczywiście) na jakiś czas i zobaczył czy sytuacja się poprawi a jak nie to lekarz i badania.
Wiesz Blu, moim zdaniem po pół roku częstego walenia specyfików i takich objawach badania przydałyby się od razu- ja leciałam jakiś czas temu praktycznie na takich samych rzeczach co ten chłopak, w ilościach hurtowych wręcz, dzień w dzień. I jak mi pokazali moje wyniki to mnie ścięło, wszystko źle. Można było w sumie się tego spodziewać... Oczywiście odkładałam badania na jak najpóźniej, ćpanie priorytet %-D Więc lepiej jak już coś zaczyna być nie halo to skontrolować, a nie potem zapierniczać od lekarza do lekarza jak ja- i wydawać kupę kasy.
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3181 / 369 / 0
Rajt
  • 911 / 206 / 1
Najpierw przejrzyj swoją dietę, czy na pewno jest tam coś co tego ciepła Ci dostarczyć. Potem badaj tarczycę.
  • 4 / / 0
dajmon pisze:
Najpierw przejrzyj swoją dietę, czy na pewno jest tam coś co tego ciepła Ci dostarczyć. Potem badaj tarczycę.
Dietę ? Ja prawie nic nie jem chyba że przestanę na max tydzień czasu to jem w opór, nie schudło mi się bo od zawsze jestem chudy a może tylko trochę. ;b
Uwaga! Użytkownik dealer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Mnie też jest wiecznie zimno.
Mam anemię od urodzenia, więc po prostu sobie zrób morfologię i zobacz jak tam u Ciebie z hemoglobiną ;)
Uwaga! Użytkownik Mal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Ja też tak mam jak nadchodzi skręt :(
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...