Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 332 / 38 / 0
knops pisze:
@CREAM
i tak szybciej nabije, podpale, zaciagne, przyjme niz ty pokruszysz, zwiniesz, odpalisz i dopalisz;P z 1 wiadra spizgam sie tak jak z lolka z 4 kul. Wiadro dziala na mnie mniej zamulajaco. Co prawda osoby ktore krotko pala i walna wiadro najpierw sie zakaszla, potem zamula, potem szybka zwalka i po 20 minutach juz kimaja z przejarania.
Zauwazylem, ze glownie osoby po takich doswiadczeniach nie lubia wiader, wiec po tym co piszesz wnioskuje, ze cie wiaderko przeroslo i teraz masz uraz.
Jak sie w kilku znajomych ustawiasz poczilowac przy piwku i baq to lolki sa spoko zeby w kregu rytualnie spalic. Albo jak sobie idziesz przez miasto, albo na narty/snowboard, albo na plaze, albo na koncert jakis(mimo ze lepiej walnac po wiaderku ale lolek wyglada bardziej wyjsciowo i dostojnie wiec sie polansowac mozna %-D ). A tak pozatym to wiadro>>>>>lole pod kazdym wzgledem
No i tu się nie zgadzamy. Jeśli chcę jebnąć mocnego bucha to wybieram bongo, efekt jak z wiadra a pali się dużo przyjemniej. Paliłem z wiadra setki razy, miałem okres że przez około 2 lata paliłem praktycznie tylko z wiadra, ale po pewnym czasie stwierdziłem że jest to zjebany sposób, taki na maxa 'dresiarski'. O stokroć bardziej wolę się 'pomęczyć' z kręceniem lolka niż z montażem wiadra... Jeśli jesteś wprawiony w kręceniu to zrobisz to bardzo szybko i w dowolnym miejscu - kibel, klatka schodowa, ławka w parku, winda, dosłownie gdziekolwiek a wiadro jest w chuj niepraktyczne, nigdzie do ludzi z tym nie pójdziesz, jest jedynie dobre jak masz bezprzypałową miejscówkę. Wiadro kojarzy mi się z ludźmi którzy palą tylko po to żeby się jak najmocniej zajebać a później chodzą po osiedlu i chwalą się swoimi 'osiągami' ile to oni nie jebli wiader.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 857 / 2 / 0
To moje designerskie wiadro
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
grzejesz z kaczkami ? :-D
ja pamietam swoje pierwsze wiadro z butelki 1,5l po cisowiance. myslalem ze pluca wypluje. nie wiedzialem co sie dzieje. jebnalem sie na łóżko i nie wstawalem przez pol godziny. jeden z najlepszych lotów zycia :-)
  • 31 / / 0
Raoull piękniowite to. napisz na butelce JP to będzie jeszcze bardziej dresiarskie
  • 705 / 1 / 0
Hugues de Payns pisze:
grzejesz z kaczkami ? :-D
ja pamietam swoje pierwsze wiadro z butelki 1,5l po cisowiance. myslalem ze pluca wypluje. nie wiedzialem co sie dzieje. jebnalem sie na łóżko i nie wstawalem przez pol godziny. jeden z najlepszych lotów zycia :-)
Ciekawe dlaczego ja pomimo "strachow" kolegow zjadlem normalnie, wypuscilem normalnie, nie kaszlalem, ani sie nie wylozylem. Widocznie pisane mi byc jaraczem.

/ciach/
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2011 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: i po offtopie
  • 198 / 1 / 0
to bylo moje jakies 3,4 palenie w zyciu, nie ogarnialem jeszcze dymu, wiecie o co chodzi ; )
  • 93 / / 0
nie wiemy wlasnie. o co?
  • 857 / 2 / 0
KALMS pisze:
Raoull piękniowite to. napisz na butelce JP to będzie jeszcze bardziej dresiarskie
Stary, gdzie ty tu widzisz cokolwiek dresiarskiego?
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
o to ze na poczatku wiele osob sie krztusi, potem uczy sie palic i tego nei robi. wiekszosc przez to przechodzila.
  • 922 / 276 / 0
Wiadro. Jestem przywiazany do tych butelek :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.