Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 228 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautic »
Pięknie strunamen, tylko co dalej? Jak wykorzystasz to co przeżyłeś?
Chciałoby się powiedzieć witamy po drugiej stronie lustra... Tylko jakiego lustra i jakiej drugiej stronie?!
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010 przez nautic, łącznie zmieniany 1 raz.
Oida ouden eidos.
  • 4024 / 370 / 950
HAHA, jak wykorzystać ŻYCIE ? pomyliło Ci się chyba z RZYCIĄ, ziom. Cóż za absurdalne pytanie ;-) :listen: Będziemy Żyć , ot, zawsze jest zawsze i niczym jest nic :cheesy:
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 228 / 1 / 0
Sir moderator a twoja wypowiedź to niby czego dotyczy? Daj se warna!
Oida ouden eidos.
  • 325 / 1 / 0
pytasz co dalej ? będę ŻYŁ !!! :cheesy: czasami odświeżając sobie wspomnienie o DRUGIEJ STRONIE :-D ot co, to wydarzenie bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu nieśmiertelności MNIE i wszystkich innych "JA" :-) moje kompleksy okazały się złudzeniami i wiem teraz że to strach przed samym sobą je podtrzymywał :-) wiesz że TO ZNACZNIE UŁATWIA MI ŻYCIE TERAZ? myślenie w ten sposób, myślenie, co ja gadam, ODCZUWANIE ! Mogę powiedzieć że moje ciało mniej teraz waży hehe... :-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 228 / 1 / 0
To, że będziesz żył dalej to każdy może przypuszczać bo takie doświadczenie raczej nie rodzi myśli samobójczej. Chodziło mi raczej czy czujesz, że to doświadczenie Cię jakoś dostroiło?
Czy wyciągnąłeś z tego wnioski i wiesz w jakim kierunku ewentualne zmiany powinny podążać?
Oida ouden eidos.
  • 4024 / 370 / 950
nautic pisze:
Sir moderator a twoja wypowiedź to niby czego dotyczy? Daj se warna!
Tematu wpływu doświadczeń po zgrzybieniu na trzeźwe życie i Twej wątpliwości jak swoje wykorzysta sir strunaman. Jeśli coś sobie do niej nietrafnie dopowiedziałem, to przepraszam - uniósł mnie entuzjazm, który odczuwam zawsze, kiedy mam okazję przeczytać coś tak doskonale opisujące Istotę , jak post strunamana (pozdro :-) , dla obu panów!)
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
nautic pisze:
To, że będziesz żył dalej to każdy może przypuszczać bo takie doświadczenie raczej nie rodzi myśli samobójczej. Chodziło mi raczej czy czujesz, że to doświadczenie Cię jakoś dostroiło?
Czy wyciągnąłeś z tego wnioski i wiesz w jakim kierunku ewentualne zmiany powinny podążać?
zdecydowanie :-) ale zachowam to dla siebie ;-)

pokolenie Ł.K cieszę się, że wywarło to na Tobie wrażenie, domyślam się że pewnie sam niejednokrotnie przeżywałeś coś podobnego hihi pozdrówki :-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 228 / 1 / 0
Niech moc wszechobecnej grzybowej mocy będzie z Wami! :heart:
Sam się zastanawiam nad przedwakacyjną podróżą z 2,3g suszonych B+.... Ciao bambino!
Oida ouden eidos.
  • 2 / / 0
wspaniale strunaman :-D
  • 857 / 2 / 0
Ja zaczelem mniej sie denerwowac. Potrafie opanowac sie w zjebanych sytuacjach. Zaczelem tez bardziej lubic (kochac?) ludzi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.