Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Budrys »
Sorry ze się wbijam w temat ale mam podobną sprawę.

Dzisiaj zatrzymali mojego znajomego (nie dilował), dzwonił do mnie że jest na komi i mają jego tel. Nie wiem czy miał coś przy sobie nielegalnego, możliwe że tak. Od września ma zawiasy za rozwalenie auta po pijaku, rozumiem że jeśli teraz mial coś przy sobie to zobacze go dopiero na widzeniu?

W jego telefonie jest gdzieś z 10 smsów ode mnie, w 2 pisałem "ustaw się z chłopem i weź 2g" w jednym napisałem "spalimy po lufie" ;/ Czego mogę się spodziewać? mogą mi sie wbić w najbliższym czasie do chaty z szarikiem czy coś w ten deseń?
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
1) jest b.mało prawdopodobne zeby oszedl siedziec - kara bywa najczesciej odwieszana jezelu popelni sie przestepstwo z tego samego działu KK (np. kolejne przestepstwo przeciwko mieniu)

2) raczej nie wbija sie na chate, ale na komende w ramach nawet podejzanego mozesz sie spodziewac wizyty, wbijaja sie glownie to do ludzi podejzanych o grubsza dilerke
  • 25 / / 0
Tak się wczoraj zastanawiałem czy nie przeszłoby w razie czego jakby mówić że chodziło o szałwię np...

Ehh nóż się w kieszeni otwiera jak myślę o tym kolesiu, który pewnie był porządnie napierdolony jak go zatrzymali...
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Dlatego nie pisze się SMS o przypałowych tematach :nuts:
Jak raz mnie zwozili na komendę, jechałem już suką i dostałem SMS od koleżanki "Miałbyś grama na jutro załatwić ?", a ja nawet nie handluję :nuts:
Myślałem, że ją zajebię. Na szczęście szybko skasowałem i nikt się nie połapał na psach. Kurwa ilu dobrych ludzi ma problem przez jakichś dzieciaków, co nie potrafią zadzwonić. No ale ty naruchałeś kłopotów koledze, bo jeżeli policja te smsy znalazła, to go przyciskają czy diluje, kto te smsy wysyła itd. więc sądzę, że już ci wyrzutów sumienia wystarczy.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
No to wlasnie nie bylo do konca tak jak mowisz bo nie dosc ze chlop sam do mnie pisał przypałowe smsy czego pierwszy nie robiłem, to jeszcze wisiał mi 400 pln, nie odbierał tel i tylko raz na 2-3 dni dał jakiś znak życia, dzwonił i mówił coś w stylu "spoko, jutro sie bedziemy widziec" i koniec rozmowy. Mnie już kurwica brała. Co by nie mówić to trochę mu życzyłem jakiegoś przypału bo niszczył sobie życie i z dobrego ziomka zrobił się totalnym nieudacznikiem i degeneratem ;p

Mam tylko nadzieje że nie palnął czegoś idiotycznego...

Kto te smsy wysyla mogą dojsc bez problemu bo mam tel na abonament.

I ponawiam pytanie, czy w razie gdybym szedł na zeznania, mógłbym mówić że chodziło o szałwie? Wcześniej bym sobie przygotował z tym gościem jakąś jednolitą wersję żeby czegoś nie spierdolić. Jedyne co napisałem w tych smsach to "zalatw 2g" i "spalimy po lufie".
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
A załatwił ci te 2g w końcu? Tzn. czy sprzedawał ci kiedyś po tym jak wysłałeś mu SMS'a ? Jeżeli wysłałeś sms ale on ci nic nie ogarnal to luz.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 2 / 0
Do sprawy przestraszonego. Trzeba być konkretnym debilem żeby sie przyznawać komu sie sprzedało.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.