Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 373 / 3 / 0
Wenla przeterminowana o 4 miesiące stoi w mojej szufladzie
Nie brać tej starej do kontynuacji terapii i udać się po nową lepiej pewnie?
  • 887 / 11 / 0
4 miesiące nie powinny wpłynąć na substancje, ale wiadomo, dla pewności lepiej dostać coś świeżego.
  • 151 / 1 / 0
wzialem 5 pigulek wenfly po 75mg kazda biore od 8 dni po 75mg ale dzis mam strasznego dola , wiem ze to glupie ale mam nadzieje ze nic mi nie bedzie ?
  • 522 / 4 / 0
Nic ci nie będzie trochę się naspidujesz albo poprostu zaśniesz i to wszystko moja największa dawka dobowa to ponad 450mg nie raz spiduje a nie raz poprostu usypia nie wiem dlczego tak jest i od czego to zależy jeśli wziołes pigułki o przedłużonym uwalnianiu to prozciagnie sie to na około 2-3 dni ja to przeważnie rozgniatam wtedy efekt jest natychmiastowy i nie taki długi za to pojawia sie zjazd i wenla od nowa się ładuje ale dla tych paru godzin speeda i lekiej eufori warto to zrobić raz na jakiś czas.
  • 156 / 2 / 0
Biore narazie 75 wenli,oprucz pełni szczęscia czyli wyleczeniu łba chcialbym tylko o jednom rzecz prosic.
Czy wenla w dawce 225mg poprawia odbiór muzyczki?,kiedys cpalem głównie z powodu zajebistego odbiuru muzyczki.Odrazu muwie ze nie chce nic cpac(mj i inne) i spierdolic leczenia poszukuje jakiegos srodka co nie zaburzy dzialania lekarst a polepszy odbiór muzy.
Czasami kawa powoduje taką leciutką przyjmną euforie przy muzyczce ale zdarza sie to okazyjnie niestety :-(
Może jakis lek by dołączyc....Kiedys po 5HTP tez okazjonalnie odczuwalem taką przyjemnosc.hmmmmmm chyba poczekam az wenla rozkreci skrzydla.
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
wenlafaksyna nie da ci ani szczęścia ani "odbioru muzyczki", ten lek nie ma żadnego działania rekreacyjnego, nie sprawia przyjemności tylko leczy.
  • 522 / 4 / 0
Nie wiesz to się nie wypowiadaj na 225 nieraz cię miły dreszczyk zaskoczy.
  • 1141 / 9 / 0
Jak coś na podbicie NA dorzuci to bankowo, ciekawe jakby wrzucił takie geranium ze 50mg i zapił siekierą %-D
  • 869 / 15 / 0
witam,
rozpoczęłam terapię wenlafaksyną w dawce 37,5 mg, dziś czwarty dzień. Co mnie nieco zaniepokoiło, to fakt, że od wczoraj na przedramionach, ramionach, trochę na plecach mam wysypkę, dosyć swędzącą, ale bez przesady;), a na ulotce symptom ten wymieniony jest jako "bardzo częsty" skutek uboczny (a więc nic groźnego;d) ORAZ -przy cięższych zmianach skórnych, pokrzywkach, czerwonych plamach (?) -objaw reakcji alergicznej, przy której trzeba się "natychmiast" zgłosić do lekarza.
Nie mam punktu odniesienia, jakie wysypki są ciężkie, a jakie w normie. Nie mam numeru do mojego psychiatry, tylko do centrum terapii, w którym pracuje, teraz ma trzech pacjentów praktycznie pod rząd, więc słabo jeśli chodzi o kontakt w tej chwili, stąd ten post. A nuż ktoś z Was będzie szybszy.

oczywiście przy moich stanach lękowych i atakach paniki, zaraz będę miała :rolleyes: WSZYSTKIE objawy reakcji alergicznej, ale w razie czego mam relanium i się może ogarnę. :emo:
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2012 przez ohYeah, łącznie zmieniany 2 razy.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 24 / / 0
Biore 75mg welafaksyny i 10mg mianseryny na jak dlugo musiał bym odstawić leki żeby poczuć 6-APB??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.