Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 201 / 2 / 0
Stan maniakalny to jedno z lepszych doświadczeń w życiu... do czasu zderzenia z rzeczywistością (a może już stanem depresyjnym? - ciężko powiedzieć). W każdym razie i ten high skończy się bardzo low.
  • 425 / 21 / 0
Miał ktoś po tym zatwardzenie?
Aha, jeszcze jedno.Mieliście nudności?
Ostatnio zmieniony 28 maja 2010 przez MajkiMajk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 693 / 7 / 0
Czy komuś po dłuższym czasie używania 7mcy i wiecej zmienił się sposób działa leku tzn najpierw nakręcał a potem uspokajał i usypiał?
  • 425 / 21 / 0
No przecież piszesz na forum nerwica.com to widzisz, że po dłuższym okresie brania tak właśnie działa.Swoją drogą straszna tam nagonka na benzo.Jebani boją się jeść oxazepam hehe.Jak tak dalej pójdzie to tylko narkole będą konsumentami tych specyfików.

Jeszcze coś, bo nie mogę się powstrzymać.Cytacik z tego forum:
nerwicowcy pisze:
Dzisiaj po raz pierwszy wzięłam Velaxin 75 ER, było bardzo źle, dostałam bardzo wysokiego ciśnienia, uczucie zimna, prawie omdlenia, przyjechało pogotowie , dostałam witaminę C na odtrucie , lekarz stwierdził że nie mogę brać tego leku, czuję się fatalnie , pomóżcie nie wiem co mam dalej robić, jestem zdołowana.
  • 693 / 7 / 0
Na kogo tak działa, że na mnie to wiem, a na innych to nie wyczytałem.

Dziwisz się? Tam piszą nerwicowcy, w wiekszości wypadków panikarze i hipochondrycy..
  • 82 / 5 / 0
Brzmi jakby ktoś jaja sobie robił. Wrost ciśnienia? Jaki wzost tzn. 50/90 -> 70/120
czy 70/120->120/180? Nie to, ze nie ufam ale informacja jest żadna, macie racje.
Raczej, nie zagrazajacezyciu skoro witamine C podano;) Troll'e są śmieszne,
ale zdarza się, że żenada szczypie w oczy... A może w końcu to faktycznie
hipochondryk, jakby to powiedział dr Gonzo "co za świr" %-D
  • 30 / 1 / 0
Witam w nowym wątku. Przeskakuję tutaj z bupro... Ogolnie bupro fajna rzecz, zajebisty motywator... ale potrzebne mi bylo cos z serotonina, bo jakis za bardzo spiety ogolnie jestem, wiec uderzylem dalej...

3h temu wzialem 1 raz w zyciu 37,5mg wenly (o przedluzonym), shrink przepisal mi 75. Naprawde sie ciesze, ze zapodalem polowe, bo czuje sie slabawo... ma to na pewno zwiazek z upalem, ale czuje sie nieciekawie. Tak pisze, bo chcialbym po prostu polecic, ze jak ktos bedzie zaczynal, to zacznijcie se od malej dawki... bo mdli po tym... mam teraz zaburzenia widzenia i czuje sie slabo; troszke tak jak na zjezdzie... tak wiec se bede przez pare dni pol kapsulki na razie zapodawal, po calej teraz byc moze bym juz haftowal...
  • 30 / 1 / 0
Ciąg dalszy historii.
Masakra na mnie ten pierwszy tabs podzialal. Nie chodzi o jakies mega sesacje, ale i tak jestem w szoku o sposob w jaki to dziala. Po opisanych wczesniej mdlosciach i dziwnym samopoczuciu przez 2h (po 3h od wziecia tabsa) zmienil mi sie smak, zaczalem sie pocic i calosc przeszla w cos mocno przypominajacego MDMA (ca. 5-6h lekko-sredniego lotu). Wtedy tez skiminilem, ze na tabletach tez sie robi na poczatku mdlo itd. Az sie troche wystraszylem, ostatnio to gowno bralem 2 lata temu, a tu mi na recepte funduja pelnego flashbacka. Tylko dopaminy brakowalo, ale reszta do zludzenia to samo.
  • 425 / 21 / 0
Odpowiedzialny lekarz zaleciłby stosować przez 2 tygodnie 37.5mg wenlafaksyny i po tym czasie przejście na 75mg.Dołączyłby także przez pierwsze 3 tygodnie 2x0.25mg alprazolamu.Jeśli jesteś odpowiedzialnym pacjentem i nie będziesz nadużywał tej substancji to sam sobie dołącz.Jeśli wiesz, że masz skłonność do przeginania to nie dołączaj, bo skończyć możesz kurwa marnie.
Ciekawe ilu pacjentów się temu doktorowi wyhuśtało hehe.
  • 693 / 7 / 0
Po co się tak bawić, jak się leczyć to się leczyć, a nie pieprzyć się z jakimiś połówkami czy ćwiartkami. Mój lekarz normalnie każe mi na początek zaczynać od normalnych dawek wcześniej wenla 75mg, teraz paro 20mg i jakoś żyje nie przesadzajmy, chyba, że ktoś jest wybitnie wrażliwy i nie wytrzyma tych 4-5 początkowych, przełomowych dni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.