Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 501 / 18 / 0
Mi jedynie wenla ruszyła cokolwiek z depresją ale własnie chciałbym żeby działała antylękowo. Brałem wszystkie SSRI nic tak nie podziałało ja wenla. Na chwilę wróciłem do paro i czułem takie hmm....zmulenie i wszystko zwolnione.
Najgorsze że mam pospinane mięśnie.

Was też wenla budzi wcześniej ?
  • 977 / 266 / 0
450mg/d w końcu mnie zaleczyło.

Masa energii, pozytywnego podejścia do życia i nadziei na lepsze jutro w tym trudnym dla mnie czasie.

Zero uboków.

Lekarz kazal brać 375mg, ale pozwolilem sobie na odrobinę inwencji twórczej i wzięłem 450mg se.
  • 1417 / 227 / 0
Za to też lubię wenlafaksynę, że ma taki duży zakres dawkowania. Teraz biorę 187,5 mg, niedługo pewnie spróbuję 225, może kiedyś do 300 dojdę bo czemu nie, jedyne czego się obawiam to że ta noradrenalina wjedzie mi na serce za bardzo jak kiedyś duloksetyna ale z drugiej strony wenlę toleruję wyjątkowo dobrze.
  • 501 / 18 / 0
Ja jednak definitywnie kończe z wenlą . Okropnie spięte mięśnie i ból. Przechodze na paro na którym nie mam skutków ubocznych
  • 60 / 7 / 0
Nie wyobrazam sobie wejscia na 350 mg, kiedy juz przy 150 pojawia sie jadlowstręt, bezsennosc i spięte mięsnie. Szczesciarze ci, co uboków niemieli
  • 501 / 18 / 0
Nie no powiem wam, że niewiem co robić
Na paro czuje tą anhedonie która jest zwiększona .

Wenla te uboki napięcie mięśni na dawce 37,5 mg . To przejdzie ? I czy wenla sprawdza się na lęki ?
  • 1417 / 227 / 0
@PeTek89 jeśli masz uboki na tak niskiej dawce to wenlafaksyna chyba jednak nie jest dla ciebie. Może i z czasem by to minęło ale ewidentnie lek ci nie leży.
Co do lęków to według mnie najlepszy antydepresant, ale brałem też fluwoksaminę i jest porównywalnie dobra, może na początku być ciężko ale szybko się stabilizuje.
  • 14 / 1 / 0
Ma ktoś problemy z apetytem na wenlafaksynie?
  • 501 / 18 / 0
@zburzony Zrobiłem mix paronz setra
  • 113 / 5 / 0
brał ktoś z was trazodon na obniżone libido/problemy z erekcja na wenli? pomogło to coś, czy może coś innego na ten ubok, dawka wenli 150mg. trazodon trzeba brać wtedy codziennie czy tylko przed stosunkiem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".