Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Tak, faktycznie na tycie się skarżyłam, bo od rozpoczęcia kuracji 15kg mi się przybrało. Idę jutro do niego z chłopakiem, może jak on potwierdzi co się ze mną dzieje to pomyśli, bo dzisiaj po całej nocy koszmarów było mocno nieprzyjemne, trzeba mi było wylać butelkę wody na łeb żebym oprzytomniała :/. Co prawda chłopak gada ze to pewnie od tego ze w ostatnim czasie w DXM zasmakowałam, ale on jest takim rzeczą przeciwny to wiadomo. Bardziej mi to pasuje właśnie na przesiadke na wenle, bo podobnie miałam zanim zaczęłam się leczyć, jakaś porażka, nic doraźnie z benzo czy coś pewnie przepisać nie chce, bo młoda jestem (20l). W ogóle dość dziwny lekarz, ale z nfz i z dnia na dzień przyjmuje przynajmniej. Nie wiem co o tym myśleć, ale coś jest nie tak zdecydowanie, porażka.
  • 3 / / 0
Hej, czy ktoś z Was miał takie dziwne objawy po stosowaniu antydepresantów, jakby psychika mi się rozpadała. Takie poszatkowanie.... Jeśli wiecie o czym mówię. Że najbezpieczniej czuje się leżąc lub siedząc w jednej pozycji. Taka konieczność uspokojenia się bo inaczej dzieje się coś bardzo niedobrego. Co to za ch...stwo?

scalono - surv

aha, dodam jeszcze, że gorzej czuję się właśnie wtedy gdy teoretycznie powinny minąć skutki uboczne, jakoś po 3 tygodniach. Tak jakby ta substancja która na mnie działała miała takie "działanie psychologiczne" niż rzeczywiste, na zasadzie, lepiej się uspokój bo będzie źle.
  • 834 / 17 / 0
czy tylko ja mam problem z osiagnieciem orgazmu na tym specyfiku? biore 300mg/dobe
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 54 / / 0
Nie :-D ja też miałam, teraz nie wiem, bo nie bzykałam się dawno. Ogromną dawkę bierzesz O.o

Nie cytuj posta znajdującego się przed Twoim, wycięto cytat - Reisende
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Witam, jak z dzialaniem stymulantow na tym antydepresancie? Dzialaja normalnie? chodzi mi o dopaminergiki, konkretnie chodzi mi o HEX-EN .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 17 / 0
Rikissa pisze:
Huk pisze:
czy tylko ja mam problem z osiagnieciem orgazmu na tym specyfiku? biore 300mg/dobe

Nie :-D ja też miałam, teraz nie wiem, bo nie bzykałam się dawno. Ogromną dawkę bierzesz O.o

pytałem mężczyzn którzy sie masturbują a nie samic które uprawiają seks, mam nadzieje ze jestes brzydka i glupia bo mam bul dupy ze istnieja ludzie uprawiajacy seks a ja nadal reka :'(
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 4894 / 853 / 0
Miewacie po tym leku niesamowite sny? Druga noc z rzedu mialem realistyczne sny . Po przebudzeniu ciezko bylo uwierzyc ze to nie dzialo sie na prawde :blush: . Co do dzialania biore 3x 37,5mg od 2dni ogolnie rozpedzalem sie do tej dawki 10 dni zaczalem od 37,5 , efekt przeciwdepresyjny jakis marny ale wiem ze lek mogl jeszcze sie nie rozkrecic. Aktywizujaco nawet jakos tam dziala ale tez nie jest to na pewno jeszcze pelnia efektow. Zdam relacje po miesiacu stosowania ale mam wrazenie ze sertralina dzialala na mnie lepiej i co wazne , dzialala od samego poczatku a teraz moj stan sie troche pogorszyl pewnie to zasluga tego przejscia z sertry na wenle . Czuje ze to bedzie jednak niewypal , pozostaje czekac .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 12 / 0
W dawce 37,5 mg może być niewypał, u mnie 75 mg zaskoczyło nagłe po tygodniach i czułem się świetnie. Głównie pomaga na lęki, antydepresyjnie działa w większych dawkach.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Dowaliłem ostatnio ponad 300 mg + metylofenidat po drodze aby sprawdzić jak działa na układ dopaminergiczny. Więcej tego nie zrobię %-D

Przejście na tabsy 150 mg zamiast 75 mg wywołała u mnie ogromnego lenia (z pytaniami w stylu czy wstać z łóżka - za czasów liceum tak mi było dobrze było po wenlie że nie wstawałem)
  • 834 / 17 / 0
bierzesz wenlafaksyne przed pojsciem spac?!

Nie cytuj posta znajdującego się przed Twoim, wycięto cytat - Reisende
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.