4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie znaleziono serwera.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
poprawiłem link.
już ustaliliśmy, że chujowa, nasza metoda najlepsza.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
A ja mam inne pytanie ; p Co się stanie, jeśli np. rozpuszczony nadmanganian oraz nasza pseudo efedryna z octem za długo będą trzymane w zamrażalniku i się zamrożą? :o Ciekawi mnie to, ponieważ słyszałem od kogoś, że przez przypadek zamroził. Wkurwił się, rozmroził to i zmieszał, wsadził do lodówki. Wypił i zadziałało. Jednak jakoś mi się nie chce wierzyć, bo zamrażanie i rozmrażanie raczej nie jest bez wpływu na te substancje ; p Ktoś wie, czy jest to możliwe? ^^
  • 51 / 1 / 0
wystawiłem kiedys kubki z r-rami na parapet w zimie, bo starzy na dole i z lodówki nie mogłem skorzystać. przypadkiem spierdoliło mi się to z tego parapetu w śnieg. rano odszukałem, dokończyłem robotę, i działał idealnie.
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
o kurwa hardcore %-D chyba ze to ironia. Myslalem ze to ja jestem zdegenerowany jak zbierałem utleniającego się kota z parapetu bo mi sie na niego rozlał
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 51 / 1 / 0
żadna ironia, stary :D samo życie :D:D:D:D:D
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witam, prosil bym o wypowiedź osoby ktore krystalizowaly kotka, a mianowicie jaki czas i w jakich warunkach mozna go najdluzej przechowywac bez znacznej utraty mocy, oraz czy ma na to wpływ metoda krystalizacji ?(jesli tak to ktora z metod jest najtrwalsza.)
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010 przez jon, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Z "Metkat - krysztal"
Uwaga! Użytkownik KeepItReal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 68 / 0
Robisz normalna synteze spirytusowa z przepisu Jona a potem tylko dodajesz 10 ml acetonu. Ja tak robilem i nawet po miesiacu krysztalki klepaly :) Milego gotowania
Ostatnio zmieniony 17 maja 2010 przez jon, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Z "Metkat - krysztal"
  • 5 / 1 / 0
Witam wszystkich..
Jest to mój pierwszy post na forum, choć czytam je od długiego czasu.
Wiem,że istnieje temat o sposobach na otrzymywanie kota, ale przydałoby się podpiąć temat w którym jest opisany najszybszy.
Bez chłodzenia, grzania, spirytusu, kwasu, i wit c...
Temat pozwoli zaoszczędzić trochę czasu laikowi , który nie będzie musiał grzebać po innym obszernym temacie w celu znalezienia właśnie tego sposobu.
W głowie mam jeden prosty sposób:

350-400 mg KMNO4
2ml octu
40 ml wody
12 tabletek Acataru

Do jednej szklanki zawierającej około 20ml ciepłej wody wsypujemy rozkruszony nadmanganian potasu, mieszamy aż się rozpuści, do drugiej wsypujemy rozkruszone tabletki + ocet mieszamy dolewając trochę mniej
wody niż do poprzedniego roztworu- mieszamy.
Upewniamy się,że KMNO4 jest dobrze rozpuszczony dolewamy go do roztworu z tabletek octu i wody, mieszamy filtrujemy kilkukrotnie przez chusteczkę higieniczna i delektujemy się okropnym smakiem metkata.. ;)

Jest to tylko mój sposób z chęcią przyjmę jakieś usprawnienia.
Czekam na propozycje.

Pozdrawiam.

Nowy obywatel hyperreal.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010 przez fajka, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Z "Najszybszy sposób na otrzymanie Metkatynonu z Acataru.."
  • 33 / 1 / 0
newdestiny, A odczuwasz po metkacie otrzymanym twoim sposobem jakikolwiek zjazd?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.