Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
Jezu co ja liczę 1989 plus trzynaście to jest dwatysiace dwa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
hehehe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
12 grudnia 2022Mefistofeles1945 pisze:
Ja jak miałem trzynaście lat przeżyłem horror:

lekarze podejrzewali, że coś ćpałem i kazali mi sikać na wyniki z krwi a mi się ze stresu za h*ja nie chciało sikać, cewnikowali mnie chyba z dwie godziny i nici za wąskie prącie do cewnikowania nie zacewnikowali mnie w końcu po pięciu godzinach cośtam nakapałem i we krwi z moczu NIC nie wyszło (ćpałem fetę tydzień wcześniej, ogólnie ciąg alko z klejami i rozpuszczalnikami - miałem psychozę) no i ostatecznie mi wbili schizofrenię paranoidalną.

Do dzisiaj ją mam, słyszę głosy (jak nie biorę leków, dlatego staram się je jeść regularnie, lek Amisan (Amisulpryd) rewelacja.

A tak apropos w ogóle jest jakiś temat o klejach i rozpuszczalnikach?
Ile byłeś w szpitalu? Mógłbyś przybliżyć tą historię? Co był później? Do 18 r.ż chodziłeś normalnie do szkoły?
  • 3455 / 555 / 2
Trzy miesiące, albo kwartał.

Nie lubię za bardzo spowiadać się ze swojego życiorysu, dodam tylko, że ukończyłem szkołę średnią i technikum górnicze, pracowałem na dole jako górnik przez pięć lat, po czym musiałem zwolnić się z dołu przez politoksy alko narko aktualnie choruję na kręgosłup, siedzę w domu mam rentę.

W szpitalu poznałem piękna dziewczynę, z którą się całowałem, ogólnie więc uważam tamten młodzieńczy okres za nienajgorszy moment w moim życiu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0

lekarze podejrzewali, że coś ćpałem i kazali mi sikać na wyniki z krwi a mi się ze stresu za h*ja nie chciało sikać, cewnikowali mnie chyba z dwie godziny i nici za wąskie prącie do cewnikowania nie zacewnikowali mnie w końcu po pięciu godzinach cośtam nakapałem i we krwi z moczu NIC nie wyszło (ćpałem fetę tydzień wcześniej, ogólnie ciąg alko z klejami i rozpuszczalnikami - miałem psychozę) no i ostatecznie mi wbili schizofrenię paranoidalną.

Do dzisiaj ją mam, słyszę głosy (jak nie biorę leków, dlatego staram się je jeść regularnie, lek Amisan (Amisulpryd) rewelacja.

Miałeś szkołę w szpitalu? Uważasz ten okres za stracony w życiu? Biorąc pod uwagę lata, uważasz diagnozę za poprawną?
  • 3455 / 555 / 2
Tak. Nie. Tak.
  • 83 / 15 / 0
@Zniszczony34 @Morfeo dzięki za słowa i rady. Tak jak kiedyś myślałam ze takie terapie to hocki klocki pic na wodę to teraz zmiana na dobre i uważam ze sam człowiek nie da sobie rady. Nie przy takim nagromadzeniu syfu jak u tak wielu z nas tutaj obecnych. Biorę się za naprawę tego co jest do naprawienia jeszcze, żeby za bardzo nie wyorbitować w absolutna ciemność.
Zdrowia wszystkim.
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 15 / 1 / 0

Po cewniku bolało?
  • 15 / 1 / 0
10 grudnia 2020czerwonabombka pisze:
O, zapomniałam jeszcze o pobycie na sorze przez 2 dni po probie przedawkowania klonów z wódą. Standardowo straszne płukanie żołądka, potem duuuzo kroplówek i cewnik. Tyle, ze w stanie tego nacpania jak usłyszałam, ze mam zostać na noc to zaczęłam zrywać z siebie elektrony od kardiomonitora itp itd. Wiec mnie wzięli w pasy. Dziwne uczucie...
Po cewniku bolało?
  • 3455 / 555 / 2
Nie :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.