Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam... Mam pytanie... Co ma walenie przez nos do oczu? Chodzi mi np o to jak każdy pewnie ma przy ostrym śledziu, np prawa dziurka i lzawienie prawego oka po tym... ? Zawsze wale na prawa dziurkę, już około 3,5roku mam kontakt z feta, w tym od 2lat prawie codziennie... Od kilku dni boli mnie właśnie prawe oko... Jest to dziwny ból jakby taki od środka...(boli oko i obok skron) Do tego strasznie przeszkadza mi światło, wczoraj szlem wieczorem w ciemnym i np nie byłem w stanie spojrzeć na nadjeżdżający z daleka samochód strasznie mnie oslepial musiałem zakrywac to oko-wtedy właśnie przy świetle jest jeszcze większy ból, lub np w nocy odebranie sms i samo światło z wyświetlacza, czy też rano światło dzienne... Teraz np zatkne lewą dziurkę i pociągnę powietrze prawa to już jakby 'czuje to' w oku, zaczyna lzawiec itp... Postanowilem zrobić przerwę sobie, dziś już nic... Tylko co to może być? Spotkał ktoś z was się z czymś takim kiedyś? Będę wdzięczny za odpowiedzi.. Pozdrawiam
  • 3127 / 27 / 0
Prawdopodobnie wzrost ciśnienia wewnątrzgałkowego. O konsekwencjach poszukaj sobie w duckduckgo.
High, how are you?
  • 1 / / 0
Witam... Z tego co przeczytalem chodzi o tzw jaskre ? Niestety nie ograniczylem futru, jeszcze wczoraj w nocy walnalem kreske... Dziś w dzień już więcej... Ale kit w to... Jeśli chodzi o oko jest trochę lepiej dzisiaj, tzn nie boli już mnie cały czas... Co jakiś czas tylko zaczynało boleć... Światło drazni mnie trochę mniej.... Np teraz już mogę patrzeć w tv .. Byle nie za długo... Czasami tylko mam wrażenie rozmycia ostrości... Małych szczegółów z daleka jak napisów czy małych obiektów... I mam wrażenie jakbym miał coś na oku.. Wiecie, taka plamka jakby na środku... Ale już prawie nie boli a jak już to nie tak mocno... To może być to, czy coś innego jeżeli tak to co ? Wiem że nikt nie jest jasnowidzem ale może ktoś ma jakieś informacje wiedzę itp więc pytam :) a może być to np przewiane po prostu? ... Zobaczymy jak będzie jutro... Myślicie czekać czy się polepszy ? Z wierzchu nie widzę żadnych zmian.. Wygląda oko normalnie... Mam takie czerwone zylki pekniecia na białym... Z reszta to samo w tym oku co nie boli.. Nie wiem nawet czy miałem to wcześniej nie zwracałem uwagi.... Pozdrawiam.....
  • 1522 / 73 / 0
Futro sobie daruj na dłuższy czas, widać że przetyrało nie tylko Twoje oko, ale i psychikę (bez obrazy oczywiście), nie wierzysz? Policz wielokropki w swoim poście. Radzę odstawić frytę i wprowadzić w swoje życie ziołolecznictwo, nie od dziś wiadomo że Maria ma wpływ zbawienny na ciśnienie wewnątrzgałkowe.
tekst powyżej =/= prawda
  • 87 / / 0
Objawy po trochu przypominają światłowstręt, z którym feta ma trochę wspólnego ;)
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 1167 / 13 / 0
a feta nie poszła ci na oko od środka?
widziałem takie przypadki.
Jak kiedyś przetarłem oko brudna ręka od fety dostałem zapalenia spojówek i tez światłowstręt.
  • 630 / 3 / 0
Warto by wykluczyć co powoduje objawy - wciąganie żrącego gówna, czy sama amfetamina. Jeśli objawy będą także po podaniu doustnym to sprawa jasna.
Piszę o tym, bo kiedyś przez przypadek wciągnąłem odrobinkę MeOPP po czym przez 1,5-2h oko piekło i łzawiło i nic się z tym nie dało zrobić. A przecież MeOPP samo w sobie tego nie spowodowało...
  • 1167 / 13 / 0
kup jakies krople do przemywania czy sol fizjologiczna. jak nieprzejdzie to powiedz ze jakis rozpuszczalnik wtarles do oka albo wapno :)
  • 55 / / 0
Często miałam problemy z oczami głównie przy wciąganiu. Preferowana dziurka oznaczała problemy z okiem po tej samej stronie. Zdarzało mi się nawet że na nosie wychodziła mi sina plama i nie mogłam dotknąć tego miejsca. Na pierwszy strzał idzie ciśnienie od tego też pękają naczynka. To wszystko jest ze sobą połączone. Miałam identyczne sytuacje i jedyne wyjscie to przerwa jak krótka nie pomaga to nawet kilka miesiecy by pasowalo. Nie jesteśmy niezniszcalni. Jak nie wytrzymasz bez niczego to wrzucaj ale do żołądka nie do nosa. Widać, że już protestuje.:)
Jestem na gieblu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.