Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 5 / 0
Około 2002 roku w autobusie pełnym ludzi za namową nowo poznanego kolegi. To było poryte ;P
  • 3 / 1 / 0
Niedaleko miejsca w którym mieszkałem był opuszczony cmentarz żydowski. Nie paliliśmy co prawda na miejscu, ale zjaraliśmy się w plenerku i poszliśmy tam. Na miejscu podczas zwiedzania zaczęliśmy się nakręcać i w końcu wkręciliśmy sobie, że zmarli z grobów wychodzą i gonią nas xD. Do teraz nie mogę z beki jak sobie przypomnę wybiegającego w panice zioma, który siłuje się z furtką tak jakby z środka napierało na nią coś co się wydostać próbuje xDDDD
  • 3 / / 0
Najciekawsze miejsce, w jakim jarałem to chyba Grand Canyon, faza niezapomniana
  • 1289 / 329 / 12
W szpitalu, niby nic nadzwyczajnego…
Spoiler:
Ech ta nasza służba zdrowia :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Jebałem tłoczana na wieży widokowej na placu zabaw dla dzieci, oczywiście w godzinach nocnych, żeby nie demoralizować
  • 507 / 195 / 1
Kiedyś na cmentarzu wiadro ze znicza
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12452 / 2421 / 0
to znicza, a nie wiadro : D
Ja to bardziej przypałowo - na każdym pit stopie w drodze na Okęcie i pod samym Okęciem. W KRK na dworcu głównym ochrona kazała mi jarać w innym miejscu : )
  • 191 / 28 / 0
kibel szkoła, szatnia szkoła, plac zabaw, srodek ulicy, budka lesniczych
dawka czyni truciznę
  • 2394 / 653 / 0
2008 - w kiblu na lotnisku w Londynie z wiadra skleconego tam w porcie - po pierwszym buchu zobaczyłem alarm przeciwpożarowy ( bo to wiadro wgl chujowe sie okazało i była opcja - albo klasycznie - albo se nie polece spizgany samolotem ) - zacząłem wtedy wydychać w bluzę zamiast odpuścić. xD

Na szczęscie się udało i se poleciałem spizgany w chmury ten 1 raz w życiu ;)
  • 53 / 7 / 0
W budynku sądu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.