4-Propionoxy-N-Ethyl-N-Methyltryptamine
IUPAC: 3-(2-(ethyl(methyl)amino)ethyl)-1H-indol-4-yl propionate fumarate
Dostępny w dawkach 2mg i 20mg. Może być ciekawe. @izopropylofenidat będziesz testować? ;)
Jakiekolwiek info dot dawkowania? Na zagranicznych forach nie znalazłem żadnej wzmianki o tym wynalazku…
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
- 0,5–3 mg: Microforschung
- 4–8 mg: Natur- und Kreativforschung
- 8 mg+: Interstellare Forschungsprojekte
W dość swobodnym przekładzie:
- 0,5–3 mg: mikro-badania
- 4–8 mg: projekty kreatywne oraz badania na łonie natury
- 8 mg+: projekty o skali międzygwiezdnej
Na razie testowałem dawki 5 i 8 mg. Przy dawce 5mg większość tripa spędziłem na łonie natury. Wyostrzone kolory, lekko zmieniona percepcja, szczególnie percepcja własnego ciała. Naturalne detale przyciągają uwagę, ale nie są nachalne. Delikatnie zmieniony tok myślenia, lecz przy zachowaniu pełnej kontroli i generalnej "trzeźwości" myślenia. Przyjemna dawka na spacer i do głębszych konwersacji.
Dawkę 8mg zarzuciłem w domu. Muzyka daje wiele radości, ciało samo się buja. Mocno wyostrzone kolory. Lekki headspace, lecz dalej pełna kontrola. Percepcja dotyku i ciała zmieniona i wyostrzona. Bardzo dobra dawka do zabaw erotycznych!
Niestety, nie mam porównania do innych tryptamin 4-...
W niedługiej przyszłości planuję projekty przy dawce 15-20mg.
Orientujecie się też jak z legalnością? Substancja absolutnie nowa, więc nie ma zbyt dużo info, czy łapałoby się to pod jakiekolwiek ustawy o pochodnych?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.