Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 2885 / 623 / 0
Nowy wynalazek.

4-Propionoxy-N-Ethyl-N-Methyltryptamine

IUPAC: 3-(2-(ethyl(methyl)amino)ethyl)-1H-indol-4-yl propionate fumarate

Dostępny w dawkach 2mg i 20mg. Może być ciekawe. @izopropylofenidat będziesz testować? ;)
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 1406 / 361 / 13
To jest coś mahometo-podobne tylko dla PRO ćpunów?

Jakiekolwiek info dot dawkowania? Na zagranicznych forach nie znalazłem żadnej wzmianki o tym wynalazku… :cojest:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2885 / 623 / 0
Ciężko znaleźć informacje ale gdzieś przeczytałem że to prodrug 4-HO-METa. Nie wiem na ile to rzetelne.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 3 / / 0
4-PRO-MET jest substancją dostępną legalnie m.in. w Niemczech, gdzie też można ją zamówić w wielu sklepach online. Jeden z takich sklepów podaje dawkowanie:
- 0,5–3 mg: Microforschung
- 4–8 mg: Natur- und Kreativforschung
- 8 mg+: Interstellare Forschungsprojekte
W dość swobodnym przekładzie:
- 0,5–3 mg: mikro-badania
- 4–8 mg: projekty kreatywne oraz badania na łonie natury
- 8 mg+: projekty o skali międzygwiezdnej

Na razie testowałem dawki 5 i 8 mg. Przy dawce 5mg większość tripa spędziłem na łonie natury. Wyostrzone kolory, lekko zmieniona percepcja, szczególnie percepcja własnego ciała. Naturalne detale przyciągają uwagę, ale nie są nachalne. Delikatnie zmieniony tok myślenia, lecz przy zachowaniu pełnej kontroli i generalnej "trzeźwości" myślenia. Przyjemna dawka na spacer i do głębszych konwersacji.

Dawkę 8mg zarzuciłem w domu. Muzyka daje wiele radości, ciało samo się buja. Mocno wyostrzone kolory. Lekki headspace, lecz dalej pełna kontrola. Percepcja dotyku i ciała zmieniona i wyostrzona. Bardzo dobra dawka do zabaw erotycznych!

Niestety, nie mam porównania do innych tryptamin 4-...

W niedługiej przyszłości planuję projekty przy dawce 15-20mg.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2025 przez CosmicFury, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Planuję stestować substancję po nowym roku, w jakiej formie zarzucaliście? Widziałem dostępne krople, a wiem że 4-HO-MET jest też dostępny w proszkach.
Orientujecie się też jak z legalnością? Substancja absolutnie nowa, więc nie ma zbyt dużo info, czy łapałoby się to pod jakiekolwiek ustawy o pochodnych?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.