Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 547 / 72 / 0
Czy ma ktos pojecie, czy to RC jest legalne w Polsce? Nie ma tego wpisanego w żadną ustawe, ale nie wiem czy to nie podchodzi pod analog w ustawie analogowej, proszę o pomoc.
  • 1 / / 0
Na pewno nie podchodzi pod prawo analogowe ( Nie jest NPS em) Z tego co znam wykaz nie jest też się w nim nie znajduje.
Na 99% nie jest kontrolowana w Polsce
Poza tym bardzo ciekawa substancja z punktu widzenia farmakologicznego.
  • 714 / 141 / 0
Jakkolwiek substancja wygląda obiecująco (np ktos na bl napisał że wejście ma typu oxy a długość działania jak metadon) to wspominają również o jakimś tam kardio toksycznym metabolicie czy czymś , nie wiem średnio się znam na chemii dla zainteresowanych wątek można znależć na niebieskim swiatełku.
I thought I was God's own drug addict
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect

:tabletki:
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.