Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
witam potrzebuje pomocy z 3 miesiące temu wypożyczalnia Carnet wynajęła mi auto zastępcze które rozbiłem i trafiło ono do serwisu. Carnet zakończył wynajem a serwis się z mną kontaktował i wydal mi to auto. tydzień później zjawili się krymusy i mówią ze przywłaszczyłem sobie to auto. zeznałem ze nie przyznaje się do tego i ze zrobiłem to nieumyślnie czy coś mi za to grozi odrazu dopowiem ze nie zmieniałem nic w tym aucie nie chciałem go sprzedać i nie chciałem żeby należało do mnie potrzebuje pomocy
  • 501 / 298 / 0
Nie wiem, może zadzwoń do Carnet, oddaj im auto i zapłać za okres przetrzymania?
Pokażę Wam to, czego nie ma.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.