Czas działania 18-24h bardzo długi najlepsza dawka 25 lub 28mg powyżej 30 mg jest zdecydowanie za mocno. W małej dawce zauważyłam, że całość (ok 20mg) , że wszystko powoli wzrasta ta siła, magia wewnątrz spokój, muzyka brzmi przepięknie. Oczy miałam normalne nie 5zl czyli w moim przypadku. Gdy je zamknęłam zupa tęcza jaskrawe kolorowe ciepłe pluszowe.kolory wyostrzone i mistyczne.
Dawka powyżej 30mg już szybko i mocno oczywiście doustnie zwiększone oczy nie 5zl ale już widać bardziej choć nie aż tak mocno.
Wewnątrz spokój no trochę funkcjonowanie organizmu zaburzone bo kolory mocniejsze mocno. Na szczęście bez takiego rozdygotania, mistyka siła magia wyższa po prostu specyfika działania jest nie jak wszystko prawdziwy unikat. Minusem brak snu i skurcze ale nie mocne, brak strucia największym zaskoczeniem. Mimo już zwiększonej siły utrzymałam myślą działanie. Nie czułam się jakbym była na czymś złym , ten środek jest inny.
Nie metabolizuje się do DOM.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.