Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
  • 230 / 13 / 0
Witam szanowne grono,

dostałem udaru niedokrwiennego w wieku 35 lat; przyczyny to w skrócie spory stres, oraz nadciśnienie, waga. Objawy zauważyłem szybko, więc po podaniu aktylizy nic mi nie jest, żadnych widocznych uszkodzeń na tomografie; ruszam się, gadam i myślę normalnie.
I teraz pytania, dwojakiej natury:

1) Jak wykorzystać ten fakt u lekarzy? Czy jest coś co dadzą na bank, bo gość miał udar? A nie mam żadnych preferencji, byleby klepało i mnie nie zabiło. %-D

2) Na co uważać szczególnie po udarze? Liczę że stymulanty odpadają?

Z góry dziękuję za odpowiedzi, i liczę że komuś też się kiedyś przydadzą %-D
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.