Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Witam, zabieram sie do pisania tego bardzo długo. Staralem sie znaleźć na forum odpowiedzi na moje pytanie ale najwidoczniej nikt nie jest tak skrajnie nieodpowiedzialny jak ja. Nie ma co owijac w bawelne wjebalem sie po uszy. Najbardziej boje sie o bebechy - zoladek jelita. Nie mam możliwości zbadania sie wiec co moglbym zrobic. Ciezko mi zejsc z tego syfu jestem wykończony psychicznie.
  • 311 / 43 / 0
Wale bombki od prawie roku, i nie zauważyłem żadnych negatywnych zmian żołądka czy jelit, w sensie negatywnych zmian które odczuwam poprzez ból - takich nie zauważyłem, ale mój każdy kał ma rzadką konsystencję jak budyń czasami bardziej gęsty czasami rzadszy.
Dawno nie widziałem takiego stolca jakiego powinno się widzieć
  • 4894 / 853 / 0
Ja się dorobiłem refluksu i zgagi.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 9 / 0
Tez sie dorobiłem refluksu ,ale poszedlem do lekarza ,zapisał leki i zgaga to tylko wspomnienie.
@bastianisko77 zacznij sie suplementować i zainwestuj w osłonki na brzuch i wątrobe. Czemu nie masz mozliwosci zbadania się?
  • 0 / / 0
Bój si ę o swoją głowę.
Zadzwoń na telefon zaufania to pokierują Cię dalej. Nie trzeba mieć ubezpieczenia.
Gość
  • / / 0
Czy ktoś dużo i długo bawiąc się tematem robił badania krwi? W sensie czy komuś podskoczył estradiol. Czy on nie jest zależny od kryształków? Pytam ponieważ all badania są ok tylko to mi podskoczyło i nie wiem czy może od tego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.