Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
siema ogólnie sprawa wyglada tak ze miałam odkupić epa od koleżanki i umowilysmy sie na kase a ona mi wyskoczyła że ona bardzo chce zebym jej kupiła mefedron zamiast kasy. zgodzilam sie i kupiłam jej to co chciała i nagle na drugi dzień wbija mi policja. przetrzepali mi szafki w pokoju, torbe, plecak i mówia ze mam zlozyc zeznania w czwartek na komendzie. jestem jako świadek. policjanci mi mowili zebym sie nie bala i nic mi poważnego nie bedzie bo jakby sprawa byla powazna to by przyjechali w ten sam dzien. zabrali mi tego epa jako dowod w sprawie. jej mama zadzwonila na policje bo zobaczyla ze jest nacpana i jak pytali sie od kogo to ma to nic nie odpowiadala i przetrzepali jej telefon. ona miała kontrakt z kuratorka ze jak jeszcze raz wezmie to idzie do osrodka. jestesmy obydwie niepelnoletnie. co mi może grozić za to?? wczesniej nie miałam takich sytuacji. prosze o zatwierdzenie prosze
  • 3455 / 556 / 2
@hellokitty69 zupełnie nic Tobie, ew. Jej jak coś przy niej znaleźli xd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.