Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
[highlight]ważne[/highlight]
czy jak mam zapalenie spojówki i wezmę kryształ to ma to jakiś wpływ na zapalenie? bo mam wrażenie że jest gorzej ale może schizuje
  • 1 / 2 / 0
Jako osoba nosząca soczewki, przestałam odczuwać dyskomfort, dopiero po przejściu na miękkie szkła. Jeśli ich nie nosisz to idź zbadaj wzrok, wiele osób ma i nie wie, w tym czasie tak samo jak przy zielsku używaj kropel, osobiście kupuję jak najgęstsze i na 3 minuty przed użyciem wkładam do lodówki.
Jeśli nie masz wprawy poproś kogoś z otoczenia, u mnie zazwyczaj robi się kolejka jak tylko wspomnę xD
Natomiast pamiętaj, zmiana światła, bielsze oświetlenie, obejście mieszkania w pełnym zakresie poprawia pracę błędnika i zmniejsza schizy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.