Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
No odwaliłam jednym słowem. Wczoraj się trochę nawciagalam i na minutę nawet nie usnęłam… widać po mnie mocno a z mamą się dzisiaj mam spotkać. Nie mogę nic zjeść.. pomocy błagam.
  • 11 / 3 / 0
Elektrolity, duża kawa, jogurt pitny i nie ćpaj… zawodzisz mamę. Zawsze możesz powiedzieć, że jesteś chora i dlatego blada i osłabiona. Za dnia wcale nie widać tak powiększonych źrenic wiec się na tym nie skupiaj bo jak będziesz zestresowana to na pewno się skapnie.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2024 przez siergiej5, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1301 / 332 / 12
załóż okulary przeciwsłoneczne to będzie mniej widać
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 104 / 31 / 0
Powiedz, że byłaś u okulisty i coś Ci wkroplił do oczu przed badaniem, dlatego tak Ci gały wystrzeliło :)
  • 1071 / 303 / 2
Ja byłbym szczery i przyznał się do problemów z narkotykami, bo źle się to skończy prędzej czy później, oby później, z fartem
Spoiler:
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3455 / 555 / 2
Ja bym powiedział mamie, że jestem chory i osłabiony.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 6 / 0
Stań przed mamą oko w oko i wyznaj że jesteś nastoletnią narkomanką. Jeżeli cię kocha to ci pomoże.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Możesz odwiedzić stronę internetową SAMHSA. Zawierają wiele przydatnych informacji na temat uzależnień i możliwości leczenia. wordle unlimited
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...