twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 132 / 18 / 0
Siema, mam problem.
Jedyne co znalazłem i od razu zastosowałem to spray na te białe owady, jednak nie pomaga, co chwilę są te ku*wy. Pryskałem już liście z dołu i góry kilka razy, znikają, a za godzinę są tam znowu.
Zeżarły mi już słonecznik.
Jedna z roślin też właśnie nie domaga przez te Ku&wy i nie rośnie, zaraz zeżrą wszystko, będzie to samo co ze słonecznikiem.
Pani w sklepie powiedziała, że to je szybko zabije. Poczekam do jutra.
Czy ktoś miał do czynienia z tym białym Mączlikiem i jak się go pozbyć?
Dziękuję.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 487 / 101 / 0
Mospilan w dawce 2g/l zabija wszystkie owady. Chyba, że to jednak przędziorek to wtedy Ortus 2.5ml/l.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tragiczny finał andrzejek. Pomieszali alkohol z dopalaczami

Dwóch młodych mężczyzn, którzy zmarli po imprezie andrzejkowej pod Kaliszem, zażywało dopalacze. Prokuratura sprawdza, czy ich koledzy zrobili wszystko, żeby udzielić im pomocy.

Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany

Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.

Snoop Dogg zapalił jointa z robotem AI wartym 24,000 $

Kiedy legenda hip-hopu, Snoop Dogg, spotyka sztuczną inteligencję, możemy być pewni, że wyniknie z tego coś niezwykłego. Na ostatnim maratonowym streamie „Mafiathon 2” popularnego Twitchowego streamera Kai Cenata doszło do nietypowego zdarzenia – Snopp Dogg postanowił zapalić jointa z robotem AI.