Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka

Czeka mnie niedługo impreza, na której będzie moja dziewczyna.
Ze znajomymi wpadliśmy na pomysł zakupu amfy żeby dłużej pożyć i się dobrze bawić.
Ostatni raz jak brałem amfe, w tamtym przypadku była żółta, znajomy powiedział mi że strasznie śmierdzi mi nią z ust.
Jakiekolwiek sposoby na zlikwidowanie tego zapachu bez żucia gumy, gdyż jest to dość podejrzane jak wychodzi grupa osób z toalety i każdy żuje gume.

Z góry wielkie dzieki
  • 7 / / 0
Płyn do płukania jamy ustnej ? Są też takie w mini opakowaniach do podróży .
  • 872 / 204 / 0
Pierwsze słysze. Może znajomemu waliło fetą w nosie?
  • 3585 / 583 / 1
Kury- Śmierdzi mi z ust
https://youtu.be/OvM9PFoyfkk
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 30 / 8 / 0
Też się z tym spotkałem. U mnie wiązało się to po prostu z wysuszeniem jamy ustnej i spływem. Wystarczyło zacząć więcej pić i problem znika. Może u ciebie też to jest z tym związane?
Nie ćpajcie dzieci, inaczej skończycie jak ja - trzydziestka na karku i dopiero zaczniecie cieszyć się życiem ;P
Ps. Jestem 30 letnim studentem XD
  • 3 / 1 / 0
By nie walilo z ust feta, to nie dopuszczaj do splywu inaczej papierosy/trawa, jakies picie typu smoothie lub cos do plukania japy czy no gumy. Jak ziomek walil fete to sie nie zdawaj na to bo jak walniesz fete sam czujesz fete.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.