Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 6 / 2 / 0
Stosuję wyciąg olejowy z dziurawca który jest lekkim IMAO -
Spoiler:

Stosuję już ją od kilku dni mimo odstawki od pregabaliny. Zniknęły natrętne myśli i człowiekowi sie lepiej żyje.
Faze po mj oceniam na bardzo kolorową i duzo lepszą. Czy wy także mieliśćie takie odczucia?
  • 155 / 46 / 0
W jakiej dawce go stosujesz? Jest dostępny w aptekach? Jeżeli faktycznie w takiej dawce jest wystarczająco mocnym i MAO, to na natrętne myśli powinien sprawdzać się lepiej niż pregabalina. Faza po mj może wydawać się lepsza z powodu podwyższonego nastroju, a według tabelki interakcji SIN iMAO wzmacniają działanie marihuany. Własnych doświadczeń w tym temacie nie mam. Jakie dawki wyciągu bierzesz?
Nie ma, że za mocno.
  • 6 / 2 / 0
Moze i przesadzilem z tym dziurawcem.

Wsypałem 19 saszetek z herbapolu do słoika (chyba litr) i zalałem do połowy olejem. Za każdym razem mieszam to i połykam 2-3 łyżki. Oprócz tego od kilku dni zażywam citalopram który dopiero się rozkręca. Prawdopodobnie te efekty które przpisałem dziurawcowi były zasługą baclofenu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.