Wódka nie jest konieczna, na ostatnim weselu (2 tyg temu) nie piłem i dobrze się bawiłem, jeżeli ludzie wokół ciebie są najebani to nastrój udziela się i tobie ;)
Ps: Taka rada ode mnie, chłopie działaj, jeżeli widziałeś się z nią kilka miesięcy temu i od tamtej pory tylko piszecie to nie zdziw się że za jakiś czas zacznie spotykać się z kimś innym, a ty zostaniesz jej "koleżanką z penisem" a w najlepszym wypadku zawodnikiem rezerwowym.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Na pewno nie brałbym piątki, tylko tak jak już mówiłem sztukę dwie po dziąśle, po 1wszej w nocy i już. Dopijać dużo koli i mówić, że ta kola tak mnie robi hehe.
ewentalnie zawin troche do samary i walniesz sobie juz ok. 1-2 w nocy
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.