Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 173 / / 0
Co wziąć na noc będąc w kilku letnim ciągu BDO, wcześniej GBL. Od dawna nie znam pojęcia regenerujący sen. klonazepam pomagał jakieś pomysły na coś innego?
Rodzinny nie chce przepisać baklofenu.
  • 219 / 47 / 0
baklofen dostaniesz BEZ problemu na internetowych ereceptach, zolpidem możesz także spróbować czy Mianseryne. Wiadomo te leki można popić browarkiem :extasy: Bez recepty możesz wspomóc się np. kroplami walerianowymi (walisz całą butle na raz, nawet fajna bania %-D )czy innymi ziółkami (melisa, szyszki chmielu itd.) ale to raczej słaby kaliber.

Ale szczerze mówiąc nie wiem czy cokolwiek Ci pomoże bo tego co widzę po twoich postach jesteś jakimś gaba-rzeźnikiem... Lepiej na POWAŻNIE pomyśl nad odstawka paliwa... ja po tygodniowym ciągu na BDO miałem dosyć, a ty walisz to kilka lat. Powodzenia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.