Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Działa server bo nie mogę się zalogować?
nie bangla, sam próbuję od rana uzyskać odpowiedź o co chodzi.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jak używać czatu bez zapamiętywania sesji w przeglądarce? Używam tor browser.
Wyeksportowałem sobie element-keys i recorvery-session-key.
Jak się loguje to aplikacja wymusza reset sesji, albo wymaga potwierdzenia na urządzeniu, na którym się jest już zalogowany.
Jak to pominąć, żeby dało się poprawnie zaimportować element-keys i recorvery-session-key.
Potwierdzić nie mogę bo nigdzie nie trzymam sesji.
Jak biorę reset i nawet importuje element-keys to nie udaje się odszyfrować wiadomości z poprzedniej sesji.
Nie oganiam tego elements.
Póki co to nam serwer nie działa, a jedyna osoba za niego odpowiedzialna nie odpowiada, a myślę że również znała by odpowiedź na to pytanie. @unknown
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
10 stycznia 2026KapitanAizen pisze: hej.
Jak używać czatu bez zapamiętywania sesji w przeglądarce? Używam tor browser.
Wyeksportowałem sobie element-keys i recorvery-session-key.
Jak się loguje to aplikacja wymusza reset sesji, albo wymaga potwierdzenia na urządzeniu, na którym się jest już zalogowany.
Jak to pominąć, żeby dało się poprawnie zaimportować element-keys i recorvery-session-key.
Potwierdzić nie mogę bo nigdzie nie trzymam sesji.
Jak biorę reset i nawet importuje element-keys to nie udaje się odszyfrować wiadomości z poprzedniej sesji.
Nie oganiam tego elements.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.