Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Wychodzę z domu naćpany z latarką i jej szukałem, w garażu, ogrodzie.
Oczywiście jej nie było, a matka spała w pokoju.
Trzeci tydzień ciągu, mało snu."
"Ja po gieblu tez mialem psychotyczne objawy. Np. Matka wiszaca na oknie w koszuli nocnej. Wystraszyłem sie wtedy w chuj.
Mnie to 10 ml raz nie scielo w ciagu g a stimy grane nie byly. Po prostu odstawka nasennych doszła.
Wzrok mialem wtedy tak zgieblony jakbym mial jedno oko na maroko .
Szkoda ze nie sfocilem.
Ssmym wzrokiem moglbym wtedy zgwalcic 5 dziewczyn ."
W pierwszym przypadku wyjaśnieniem tego "fenomenu" może być:
Trzeci tydzień ciągu, mało snu
odstawka nasennych doszła
a) polewamy w ciągu
b) polewamy na sen
c) polewamy w miksach
d) polewamy na odstawkę
Sam doświadczyłem kilka takich pojebanych, realnych snów. Zauważam też czasem zmiany w widzeniu, typu większe nasycenie kolorów itp. Nigdy nie wystąpiło jednak coś, co w najmniejszym stopniu nazwałbym halucynacją.
14 czerwca 2019london5 pisze: .
Albo halucynacje po GBL, ale sporadyczne.
Raz gieblę sobie w środku nocy, muza gra, leciał zciszony telewizor, a w nim jakiś film wojenny.
Oglądałem kątem oka.
Odwracam się, a tu stoi mój stary w mundurze SA, i drze się na mnie.
Obróciłem się i poszedłem go obudzić.
I inne takie jazdy.
Chyba powinienem zrobić kilka miesięcy przerwy.
Proszę o scalenie.
Nie raz przed samym zaśnięciem widziałem w pokoju jakiś ludzi, grała muzyka, więc myślałem, że to jakaś impreza jest.
I potem zasnąłem.
WIem czym są halucynacje, a czym oevy i cevy.
To serio bylo przerazajace .
A tak to sporo takich realnych snow, zazwyczaj niezbyt milych gdy sie budzac musialem to przetrawic czy to byl sen czy prawda. Zacierala sie granica ..
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.