Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Żałujesz że zacząłeś/zaczęłaś brać narkotyki?
Tak
68
41%
Nie
68
41%
Nie wiem
29
18%

Liczba głosów: 165

ODPOWIEDZ
  • 429 / 64 / 0
Tak się zastanawiam ilu z forumowiczów żałuję że zaczęło się bawić w dragi, ja osobiście często tego żałuję...

No ale chuj, co zrobisz jak nic nie zrobisz %-D żyje się dalej czasu nie cofniesz

W sumie spoko będzie jak opiszecie jak do tego doszło tzn jaki był wasz pierwszy kontakt z jakąś substancja.
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 967 / 243 / 0
Temat trochę słaby moim zdaniem bo to "wpadliście" sugeruje uzależnienie.
Chodzi ci o osoby uzależnione psychicznie / fizycznie czy o osoby które w ogóle dotknęły narkotyków ?
  • 429 / 64 / 0
Głównie chodzi o osoby uzależnione, chociaż fajnie by było poznać też historie "młodych" tzn osób które dopiero zaczynają.

W sumie wyszło jak zawsze kiedy jestem zrobiony, pomysł nie najgorszy ale wykonanie to inna bajka XD
Proszę moderatora/administratora o lekka edycję żeby było "dobrze" bo mój nagrzany łeb ma z tym ciężko
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
W ogólnym zestawieniu plusów z minusami bo po jednej i po drugiej stronie jest wiele argumentów ZA jednak przeważa bycie trzeźwym także żałuję że wpieprzyłem się w najgorsze mozliwe do w wpieprzenia się w dragi czyli benzo i opio kiedy swego czasu ( jkos 10 lat temu ) śmiałem się z ludzi w to wrabanych i nie wyobrażałem sobie być samemu w to wplątanym.
  • 1455 / 594 / 0
Nie , jest ekstra :* i jestem oswiecony/odklejony (niepotrzebne skreslic)
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 779 / 142 / 0
teraz to najbardziej żałuje tych pieniędzy które wydałem na dragi no i czasu który mogłem poswięcić na coś lepszego
  • 429 / 64 / 0
20 maja 2020Mordarg pisze:
śmiałem się z ludzi w to wrabanych i nie wyobrażałem sobie być samemu w to wplątanym.

Podobnie miałem ze speedem...
  • 159 / 20 / 0
Ciężko powiedzieć. Życie powoli wystawia rachunek za ćpanie. Ostatnio dupa ode mnie odeszła. Zapisuję się na terapię + farmakoterapia i oby do przodu... Nie żałuję z drugiej strony, bo bez dragów o ile więcej przejebanie smutnych chwil miałbym za sobą..
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3195 / 905 / 5
Jak do tej pory nie. Pomimo potężnego epizodu psychotycznego i porytej główki dosyć znacząco.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 141 / 36 / 0
Zajebiście ciężkie pytanie... z jednej strony tak z drugiej strony nie...

Narkotyki (albo może ja sam) zabrały mi motywację do pracy, którą szczerze kochałem, pogłębiły moją fobię społeczną i spowodowały problemy z koncentracją, która jest wymagana w moim zawodzie.

Z drugiej strony poznałem lepiej samego siebie i otaczający mnie świat... tak od wewnątrz... i nauczyłem się lepiej kontrolować swoje emocje i stałem się bardziej otwarty na inne perspektywy niż wcześniej (a nie, że tylko ja mogę mieć rację i lamusy dupa cicho).

Jestem aktualnie tą jedyną osobą, która zaznaczyła w powyższej ankiecie "Nie wiem"
"morfina dała mi buzi, chciała mi ulżyć, chciała, żebym poczuł szczęście
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.