ODPOWIEDZ
  • 155 / 11 / 1
Witam. Mam szafe którą chcę przerobić na boksa, problem tkwi w tym że nie mam od niej drzwi. Z czego najlepiej takie drzwi wykonać?
  • 32 / / 0
płyta pilśniowa, dykta, deski?
  • 36 / 11 / 0
Najlepiej z płyty osb, możesz też odrazu ją wykorzystać do montażu wiatraczków i całej reszty(chociaż lepiej w ścianach bocznych) którą sobie wybierzesz.
Zwykłe zawiasy góra dół i heja.
Uwaga! Użytkownik Area51 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).