Ja miałem przypadki, gdzie dzik / jeleń wyrwał z korzeniami (dwukrotnie) krzaka, a ten po wkopaniu i podlaniu podnosił się w 1 dzień.
Nie znaczy to oczywiście, że uzyskać bardzo dobre rezultaty można ot tak.
Robilem wczoraj fim moze dalo mu to impuls do dziala i jezzcze ten urwany lisc plus podwiazywanie. Do iluc cm moze jeszcze urosnac ten lowryder ma obecnie jakies 17 cm i 45 dni. Kiedy moge spodziewac sie kwitniecia. Wydziela juz dosc mocny slodkawy zapach.
Wstaw fotkę, to ocenimy, jak bardzo poważne są uszkodzenia.
Za to ogólny stan rośliny jest taki sobie. Wygląda na mocno przelaną. Przystopuj z podlewaniem, bo nadmiarem wody prędzej uśmiercisz konopie, niż przycięciem liści.
Ile litrów ma ta donica? Ciężko wywnioskować ze zdjęcia, ale wygląda na trochę małą (chyba, że jest wysoka). Z drugiej strony lowryder chyba nie potrzebuje wiele.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.