Zna ktoś może miejsce gdzie mogę się skierować ( najlepiej NFZ- choć to byłby cud ) lub prywatnie, który pomoże mi wyjscie od wjebania sie w RC benzo. Odstawialem juz różne rzeczy ( wysoki poziom wjebania) , ostatnio także alkohol, ale z benzo nie mogę sobie poradzić, głównie przez brak snu, nie interesują mnie rozwiązania typu... zamień sikierke na kijek i żeby mieć energię to co 2h kreseczki hexenka czy cokolwiek plus ogromne zakupy jak mi niektórzy radzą.
Stosuje teraz rcbenzo- flualpre by żyć. Dawkuje tylko na sen by zasnąć. Byłem.glupi i zamieniłam kiedys etizolam w celach nasennych na to gowno. Prawdopodobnie mam czyste Bo w prochu i duuuuzo słabiej dziala niz znane żółte tabsy o złożonym składzie. 1 Taba śpię jak zabity, 4mg flualpry i siedze i wlasnie desperacko pisze.
Nie mam.pptrzeby brać w ciągu dnia. Po prostu pptrzebuje kogos z lekarzy w Opolu kto to zrozumie i pomoże mi zejść diazepamem, jakąś mitrazapina i np poczatkowo wspomagać clonem. Detox nie wchodzi w grę.... ze względów zawodowych plus wiem ze jak powiem nie... to znaczy nie. Tak kilkuletni ciąg na G trzymając się zasad odstawiłem z 50ml+ na dobę do zera ... I nie biorę od 2 lat.
Ktos pomoże?
Prywatny psychiatra powinien ci pomóc w razie co.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.