...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej wszystkim,
mam wielką prośbę do wszystkich obeznanych w temacie
Jestem wjebany w opio od jakichś 5 lat, mam na koncie jedno ledwo odratowane przedawkowanie + do tego wszystkiego zmagam się z ciężką depresją.
Szukam dobrego, miarę przyjemnego ośrodka do leczenia (czas do roku). Zależy mi na tym (najważniejsze) , aby podczas odwyku swobodnie móc ćwiczyć programowanie(do tego niestety jest WYMAGANY internet). Do tego przydała by się terapia substytucyjna metadonem. Ważne jest też leczenie dualne, gdyż nie każdy oośrodek przyjmuje pacjentów z depresją.
Proszę was o wszystkie sensowne opcje, ewentualnie jakieś rady.
Miłego dnia i pozdrawiam :)
  • 1008 / 203 / 2
Z takimi wymaganiami to chyba zostają tylko prywatne ośrodki, które jednak sporo kosztują.

Ewentualnie sprawdź Nowy Dworek, zbiera najlepsze opinie i z tego co wiem w którejś filii jest sala komputerowa (nie wiem jak z dostępem do internetu), ale prawdopodobnie dopiero po osiągnięciu jakiejś tam kategorii dostaje się możliwość korzystania z niej.
Wołam [mention]GG Allin[/mention] , on się często rozpisywał to tym miejscu, a sam jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce, czy w ogóle jest taka możliwość?
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 3 / 0
Sprawdź Familia w Gliwicach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.