Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 2 / 0
Pregabalina + amfetamina. Jak taki miks działa? Czy może lepiej na zwałę zarzucić?
Uwaga! Użytkownik kajmannnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 15 / 0
Raczej bym nie radzil, cos mi sie wydaje ze mozna dostac zespolu serotoninowego od tego
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 266 / 30 / 0
W sumie się nie znam, o pregabalinie nie wiem nic, ale zespołu serotoninowego od amfetaminy?
Nie sądzę.
  • 933 / 292 / 5
Jakie mogą być konsekwencje jesnorazowego podania ok.50mg amfetaminy przy chad? I kiedy i jak można poznanć że negatywne konsekwencje nie wystąpiły?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2636 / 555 / 0
Przy miksie pregaby z feta nie ma ryzyka zs, co to za bullshit
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 3 / / 0
wiele zależy tez od czystosci amfetaminy.bja ze swojej strony apolecam mix amfetamina plus
alprazolam. god mode :)
Uwaga! Użytkownik N3RWE jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2636 / 555 / 0
Nie, nie zależy. Nawet jak masz Adderall i pregabe to nie ma takiego ryzyka, jeśli to jedyne co zażyjesz.
Skoncz pisac farmazony.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 11 / 3 / 0
Zastanawiam się nad szybkością wchłaniania amfetaminy u mnie - większość użytkowników twierdz, że po wciągnięciu kreski zaczyna być odczuwalne działanie po około 15-20 minutach, u mnie przynajmniej po 40 minutach, a po połknięciu grudki (nie robię nawet bombek) po przynajmniej 3-4h , za to działanie czuć wyraźnie nawet po 9-10h - mam jakies opóźnienia w odbieraniu bodźców czy co? Do tego połknięta chyba bardziej działa na noradrenalinę, albo nie wiem o co chodzi, ale zamiast takiego przyjemnego pobudzenia to jest to takie bardzo "stresowe" pobudzenie, z negatywnymi myślami i silnym uciskiem w dołku (chyba każdy wie o co chodzi, tak jakby ściśnięty żołądek ale to nie żołądek) i raczej nie jest to zjazd bo pojawia się właśnie po około 4 godzinach
  • 1 / / 0
Takie działanie notujesz po substancji od jednego dostawcy czy testowane na paru źródłach (które wyglądają/smakują na różne 'hurtownie')? Może też sporo zależeć od tego, czy przyjmujesz jakieś leki, może suplementy też mają wpływ. Gdzieś widziałam pojęcie "prawoskrętnej", ale jeszcze nie zbadałam tego wątku na tyle dokładnie, żeby doradzić.
  • 347 / 74 / 0
O kurde, ty połykasz odrazu cale grudy? xD
Moze to co masz nawet kolo fety nie leżało, ja czuje działanie po 2 minutach.
"Stresowe pobudzenie" mam gdy trafi mi sie gòwno sort, wymieszany z jakąś kofeiną czy chuy wie czym, wtedy jest jakos nijako i odrazu wiem ze zmarnowałem pieniądze.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.