Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Miałem do odrobienia 20h/msc ale nie odrobilem zostało mi z 9h. Przyszedł list z wezwaniem do sądu i co z tego będzie ?
  • 280 / 20 / 0
Popytają dlaczego itepe, przymuszą do wykonania, może wlepią kolejne, zależy też od Twojego przysposobienia
  • 206 / 5 / 0
trzeba było pisać podanie o przeliczenie tego na złotówki, zapłacic w ratach i po problemie, a nie pierdolić się z tym 20g/msc
  • 758 / 44 / 0
mitelfinger pisze:
Miałem do odrobienia 20h/msc ale nie odrobilem zostało mi z 9h. Przyszedł list z wezwaniem do sądu i co z tego będzie ?
debilu dwa posty pod twoim jest dokladnie ten sam temat poruszany.
ja pierdole czy nie ma tutaj moderatora :wall:
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.