Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 5 / 0
ktoś coś słyszał albo ktoś coś wie ?? ja od znanego zagranicznego vendora (wysyłka z nl) dostałem hexa i dziwną samarkę z napisem 1B, po moim zapytaniu co to dostałem taką odpowiedź

That is 1b-LSD.
Solve this in at least 60% ethanol 50mg in 50ml let
that solved for 8-10h and shake it hourly
if possible till you see that dissolved completely!

kurde czyli to 50mg 1b-LSD

słyszeliście o tym ?? nie pomyliło im się z 1p ??
  • 44 / 1 / 0
LSD w miligramach? Albo dostałeś mocarna ilość albo coś tu jest nie tak.
  • 605 / 156 / 0
1p-LSD dawkuje się w setkach mikrogramów, a ty dostałeś 50 miligramów więc nie sądzę. Doza bardziej przypomina tę dla tryptamin. Najlepiej poproś go o przesłanie wzoru chemicznego albo pełnej nazwy.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 71 / 5 / 0
właśnie do nich napisałem jest to znany i szanowany vendor od lat na rynku co mają magazyny w kilku miejscach europy
wydaje się że nic strasznego nie wyślą
odpiszą poproszę jeszcze o ten wzór jak radzisz
na razie napisali to co w 1 poście
  • 3446 / 716 / 9
Może po prostu taki hojny sampel. Idź i głoś dobrą nowinę. Być może zajdzie tu analogia 2C-B>2C-P.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 581 / 91 / 6
Bez kitu może to 1-bromo-lsd XD Coś jak ALD-52 tylko zamiast metylu wystającego z ogonka karboksylowego jest brom. Weź zrób roztwór w 50ml i przyjmij 0,1-0,2ml(0,1-0,2mg) i zobacz czy przeżyjesz :gun:
Jeszcze weź mi na priv vendora wyślij.
Zgienty pisze:
Być może zajdzie tu analogia 2C-B>2C-P.
Nie dość, że analogia to z dupy wyssana, bo w cząsteczce bardziej liczy się gdzie niż co, a lizergamidy do fenetylamin są tak podobne że wcale, to jeszcze 2c-b>2c-p jest prawdą tak uniwersalną, jak kfc>mac.
A tak to spoko :)
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 5777 / 1184 / 43
Na bank się pomylili z tymi miligramami. Pewnie miało być ug.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 44 / 1 / 0
London, ale w takim razie jakby mu wysłali sampla 50ug to też coś byłoby nie tak, bo lizergamidy w takich dawkach nie zapewniają pełnoprawnego tripa.
  • 605 / 156 / 0
rzabanakwasie pisze:
Bez kitu może to 1-bromo-lsd XD Coś jak ALD-52 tylko zamiast metylu wystającego z ogonka karboksylowego jest brom.
Ja bym obstawiał 1-butyryl-LSD, z jednym węglem więcej w ogonku o którym mówisz niż w 1P-LSD. Po prostu kolejny homolog tej rodziny pochodnych dietyloamidu.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 71 / 5 / 0
rzabanakwasie pisze:
Bez kitu może to 1-bromo-lsd XD Coś jak ALD-52 tylko zamiast metylu wystającego z ogonka karboksylowego jest brom. Weź zrób roztwór w 50ml i przyjmij 0,1-0,2ml(0,1-0,2mg) i zobacz czy przeżyjesz :gun:
Jeszcze weź mi na priv vendora wyślij.
Zgienty pisze:
Być może zajdzie tu analogia 2C-B>2C-P.
Nie dość, że analogia to z dupy wyssana, bo w cząsteczce bardziej liczy się gdzie niż co, a lizergamidy do fenetylamin są tak podobne że wcale, to jeszcze 2c-b>2c-p jest prawdą tak uniwersalną, jak kfc>mac.
A tak to spoko :)
podesłałem maila i cały czas czekam na odpowiedź od nich

dodam że całkiem sporo na paluch i oblizałem gorzkie ale nic raczej się nie stało
i moje pytanie czy lizergamidy działają od razu połknięte na pełny żołądek ?? chyba nie co ??
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.