Bardzo bym prosił Administratorów o wyrozumiałość i pozostawienie tematu w formie w jakiej jest na dzień dzisiejszy, w celu utworzenia ( próby ) FAQ na temat "uprawy" ( nie "hodowli" ) konopii i m.in. ułatwieniu użytkownikom łatwiejszego dostępu do pewnych działów w forum "Konopie" , dziękuje i pozdrawiam.
TiJaz
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Jestem w trakcie swojej pierwszej uprawy. Niestety mój spot został spalony i musiałem wykopać już całkiem sporą roślinę, która zaczęła wypuszczać małe topy. Wykopalem wszystko ostrożnie i zasadzilem w innym miejscu. W ziemi ze sklepu ogrodnicznego + obecność pokrzyw wokoło (to ponoć dobrze). Czy w takiej sytuacji powinienem się bać że roślina się nie przyjmie? Mogę jakoś temu zaradzić?
Powód: wycięto nieregulaminową treść
Wiesz co , zainwestuj w wiedze , kase odłóż na odżywkę ew. Jak sadzisz na zewnątrz, to musisz sie liczyć , że są szanse , że - ktoś Ci ukradnie , bo miejscówa z dupy, sarny zjedzą, czy pierdolone króliki. A... i ślimaki. To też jest plaga. Coś w granulkach na ślimaki - jeśli na zewnątrz sadzisz, w domu rzadko je widze ;) A sarny i inne wieksze czy mniejsze bydle - też są niedrogie preparaty i warto , jak zauważysz, że coś tam biega na kończynach.
Określ sie , to jak dam rade to pomoge.
Powodzenia
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.