Szukam i znaleźć nie mogę. Są jakieś wzmianki o 3,4 metylenodioksy MPH? Myślicie, że może mieć właściwości euforyczne?
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Surv.
Mógłbyś zmodyfikować wzór, aby niżej wklejony pierścień był po lewej stronie. Trzymajmy się pewnego schematu- wszystkie podstawniki przy pierścieniu aromatycznym się są z lewej strony. Po korekcji- usuń moją wypowiedź.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
C9H13N pisze:Mógłbyś zmodyfikować wzór, aby niżej wklejony pierścień był po lewej stronie. Trzymajmy się pewnego schematu- wszystkie podstawniki przy pierścieniu aromatycznym się są z lewej strony. Po korekcji- usuń moją wypowiedź.
A no i nic nie wiadomo o tym oprócz tego, że na pewno nie będzie euforyczne ani rekreacyjne jak wszystkie pochodne MPH. Tutaj po prostu nie ma uwolnienia serotoniny tylko ewentualna inhibicja wychwytu zwrotnego, która jest bardziej terapeutyczna niż rekreacyjna.
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.