Strzelam ze bedzie to chloro etylo
Ma to jakis sens ?
Ale ogólnie to raczej chujnia...
Z plusów to jedynie to, że nie piecze tak przy wciąganiu, nie śmierdzi i jest jak dla mnie nieco przyjemniejsze, niż metylowe odpowiedniki.
Jak ktoś ma okazję dostać za darmo to niech odmawia.
BTW- widze ze dobrze to podsumowałem ^_^ bo nie byłem pewien czy ten fchuj bjedny czas działania to wina chujowatości tego związku czy może mojej tolerki?
BTW - 2500 postów :yay: :yay: :yay:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.