Kiedys mozna bylo kupic go duzo taniej w USA, ale FDA zmienilo przepisy i z tego, co wiem, juz nie mozna (jak ktos wie lepiej to niech mnie poprawi).
Byly na tym forum opisy spraw, w ktorych ktos sciaga sobie w pelni legalny nawet srodek z zagranicy, a mimo to UC go zatrzymalo. To jest Polska, tutaj wszystko jest mozliwe. Bedziesz mial szczescie, to Ci przejdzie. Bedziesz mial pecha, to zatrzymaja ci paczke z kilogramem cukru, zadajac wyjasnien.
Czy mówisz o "legalnych" rc/dopalaczach?
damzal - podasz link?
damzal pisze:Na wykopie czytałem, że dużo paczek z nootropami wylądowało w sanepidzie i spowodowało problemy dla adresatów. Jakie są wasze doświadczenia w zakupie nootropow z usa ?
Fido69 pisze:Czy to o czym mówisz w ostatnim akapicie dotyczy nootropów?
Czy mówisz o "legalnych" rc/dopalaczach?
damzal - podasz link?
na jakiej podstawie w ogóle sanepid może robić problemy z powodu substancji nie sklasyfikowanych w żadnym miejscu?
może ten temat to ferment rozsiewany przez właściciela sklepu z nootopami...
chujkurwa pisze:Trochę strachłem, bo chciałem niedawno zamówić mega duża pakę nootropów, wczesniej też zamawiałem, tak do 500g, różne noopepty, fenylopiracetami i cuda na kiju z tego sklepu i żadnego przypau nie było. Jestem teraz trochę skonfundowany, zamawiacz czy nie?
- A dziękuję, doskonale :-)
Fido69 pisze:trochę dziwny ten temat, jakoś nie mogę się doprosić linka na wykopie do dyskusji, a sam znaleźć nic takiego nie mogę
na jakiej podstawie w ogóle sanepid może robić problemy z powodu substancji nie sklasyfikowanych w żadnym miejscu?
może ten temat to ferment rozsiewany przez właściciela sklepu z nootopami...
"Korzystając z okazji informuję, że po około półrocznej kontroli sanepidu i gruntownych badaniach (szukanie dopalaczy, narkotyków itp.) wreszcie otrzymaliśmy sunifiram. Niestety tylko kilkadziesiąt gramów."
Ostatnio zamówiłem sobie dmae, phosphatidylserine i parę innych suplementów wspomagaczy i po raz pierwszy moja paczka została wysłana do urzędu celnego do kontroli ( paczka otwierana ), co prawda cła nie naliczyli.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.