słyszałam że np. Na Dzielnej lekarz może wypisać receptę na taki detox,a może coś mi się ujebalo w tym naćpanym mózgu ? A więc,czy jest to możliwe ? Walę po batach od 4 miesięcy. Wiem,to nie długo,ale skrety mam okrutne.
Może ktoś mi napisać coś o takim detoxie jeżeli takowy wgl istnieje.
z góry dziękuję,bo chcę sobie już ułożyć życie...
Przydadzą się ketonal w tabletkach jak i maści na nogi(bolą). Benzo diazepam, dużo. zolpidem na dojebanie się na sen. Obu conajmniej po 2 opakowania najmocniejszej dawki. Pomaga też nieco baklofen. Musisz mieć wolny conajmniej tydzień, a najlepiej ponad dwa.
Poczytaj sobie moje posty znajdziesz dużo info o domowym detoksie.
Nie pamiętam dawkowania, ale chyba więcej na noc, s mniej na dzień, zrównujesz powoli dawki i znowu krocze. Przy 14 dniach można to zrobić prawie bezboleśnie. Reszta jak pisze better
Ketonal, iporel, laremid, relanium, doxepina, hydroxyzyna. To max co dostaniesz. I na tym wyjdziesz. 4 miesiące brania to przejdziesz bardzo dobrze. Oczywiście siedzieć w domu i odpoczywać.
To będzie Twój najłatwiejszy detoks wierz mi. Bo pierwszy jak sądze.
#mops
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.